Kundtjänst

020 -10 44 40

Vardagar 10 - 17

Kundtjänst

info@kilandsmattor.se

Besök kundtjänstsidan

Telefontider: helgfri måndag - fredag: 10.00-17.00
( lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt 79 kr
Hemleverans 198 kr
Varför välja oss Fri retur
Snabb leverans
Varför välja oss Öppet köp
90 dagar

Din kundvagn är tom

Vårinspiration

29 apr 2016

Våren börjar så sakta göra sig påmind. April har blandat sol och 20 grader med både regn och snö men nu är Maj äntligen här! Vårens mattor har kommit in till oss på Kilands mattor och här tänkte vi presentera lite av vad som är nytt i vår.

Mönster och färg

Classic Collection fortsätter att ta fram ullmattor med fina mönster och färger. Är man ute efter en matta med grafiska mönster med färger som ligger helt rätt i tiden, ja, då är det Classic Collections mattor som man ska spana in. Du hittar mattorna från Classic Collection här.

Ullmattor från Classic Collection

Våriga och somriga plastmattor

Något som passar våren och sommaren bra är plastmattor i fräscha färgställningar. Kanske är det dags att byta ut mattan i köket, eller så kanske sommarstugan behöver lite nytt på golvet. Plasttmattorna passar också bra på exempelvis balkonger. Horredsmattan tar fram nya plastmattor på våren, och i år är inget undantag. Spana in alla Horredsmattans plastmattor här. Plastmattan på bilden nedan heter Plant och finns i nio olika färgställningar.

Plastmatta Plant från Horredsmattan

Mattorna till uterummet

Om du inte redan gjort i ordning i ditt uterum är det nu dags att göra fint för att kunna njuta av den svenska våren och sommaren. Vi har ett stort utbud av olika typer av mattor för uterum, altaner och balkonger. Det finns både mattor som man lägger in som heltäckande mattor eller lösa mattor som du kan lägga exempelvis under matbordet. Här hittar du alla våra mattor till uterum. Mattan på bilden nedan heter Waldorf.

Mattor till uterum

Skrivet i kategorin Sortiment av

Martin Kiland

0 kommentarer

Skicka kommentar
* Obligatoriska fält

Gilla oss på Facebook Följ oss på Instagram