Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Nålfiltsmattor

Är du ute efter en slitstark och bra matta som samtidigt är snygg och praktisk? Då är nålfiltsmattor ett utmärkt tips! Denna sorts mattor är otroligt slitstarka och du kan välja bland olika kvaliteter och färger, längden på din nålfiltsmatta bestämmer du själv. Genom att lägga ut nålfiltsmattor på ett kontor minskar inte bara ljudnivån, det blir även mysigare och skönare att gå på golvet. Och du behöver aldrig mer höra det fruktansvärda gnisslandet när någon drar ut stolen.

En nålfiltsmatta är tillverkad av fiber som trycks ihop otroligt tätt för att sedan limmas ihop. Detta resulterar i en väldigt slitstark matta som du kan använda i till exempel en trappa, i hallen eller i en stor konferenssal.

Olika färger och kvaliteter

Hos oss på Kilands mattor kan du köpa en riktigt prisvärd nålfiltsmatta i valfri färg. Framför dig har du fina färger som mörkgrå, beige, röd och blå, för att nämna några. Beroende på vad du ska använda din nålfiltsmatta till kan du välja bland olika kvaliteter. Heltäckningsmattor så som nålfilt är väldigt trevliga eftersom de bonar om ett rum på ett effektivt sätt och samtidigt skapar en behgalig ljudbild i rummet för att nämna några fördelar.

Rengöring av nålfiltsmattor

För att rengöra din matta är det alltid bra att dammsuga mattan regelbundet. Om du råkat få en fläck på mattan är det alltid bäst att torka bort den direkt, innan den hinner torka. Nålfiltsmattor är tillverkat av syntetmaterial som är helt luddfria och som är lätta att dammsuga.

Upptäck våra prisvärda nålfiltsmattor

När du ska köpa ny nålfiltsmatta är det här hos oss du gör de bästa fynden. Tack vare stora inköp och egen import kan vi hålla riktigt konkurrenskraftiga priser. Handla till billiga priser du också!

Vill du se hela vårt stora sortiment av heltäckningsmattor - klicka här!

Behöver du rådgivning? Ring våra heltäckningsexperter på 036-12 29 00 eller maila [email protected]

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel