Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Mattunderlägg/Halkskydd för mattor

Här finner du ett heltäckade utbud av halkskydd för dina mattor. Halkskydd, mattunderlägg eller halkmattor som det också kallas gör att dina mattor inte glider omkring på golvet - effektiv antiglid för mattor helt enkelt!

Behöver du ett mattunderlägg?

Det är inte helt ovanligt att mattor efter en tid kan hamna snett på golvet. Ett mattunderlägg med gummiunderlag är en utomordentlig lösning på detta problem. Vissa kombinationer av golv och mattor kan även resultera i extra låg friktion, som faktiskt kan innebära en definitiv halkrisk. Om du någonsin har halkat på en av dina mattor så är en halkskyddsmatta en billig investering för att reducera riskerna.

Glidskydd för mattor i olika storlekar och bredder

Våra halkskydd finns i både färdiga storlekar och på metervara, detta gör att det finns glidskydd för alla olika storlekar och varianter på mattor. Våra glidskyddsmattor håller bra kvalitet och kan tvättas i maskin om de blir dammiga eller smutsiga, vilket gör att de får en lång livslängd. Så passa på att råda bukt på dina glidande och halkande mattor redan idag och beställ halkskydd för dina mattor hos oss.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel