Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Kvadratiska mattor

Traditionellt sett är de flesta mattor rektangulära, men det är inte alltid som den rektangulära formen är den rätta utan du är på jakt efter någonting annat. Ibland passar en kvadratisk matta bättre för ändamålet. Exempelvis kanske du vill ha en kvadratisk matta till soffan, under matbordet eller i den kvadratiska lilla hallen. Men finns det fyrkantiga mattor att köpa? Ja, utbudet av kvadratiska mattor är något begränsat, men de blir fler och fler. Här har vi samlat mattor i vårt sortiment som finns i kvadratiska mått.

Hitta din kvadratiska matta

Det finns många faktorer som styr när vi ska köpa en matta. Storlek, form och färg påverkar ofta våra val. Kvadratiska mattor finns i olika färdiga storlekar, exempelvis 200 x 200 cm eller 300 x 300 cm. De finns också i olika material, kvalitet och färger. Du hittar bland annat kvadratiska mattor i naturmaterial som exempelvis handvävda ullmattor, med det finns också fyrkantiga mattor som plastmattor och som maskingjorda mattor i syntetmaterial. Vill du få fler tips och läsa mer om kvadratiska mattor kan du göra det i vår guide som du hittar här.

Vi hjälper dig att måttbeställa

Hittar du ingen kvadratisk matta i rätt fast storlek för ditt ändamål? Då är ett alternativ att måttbeställa en fyrkantig matta från exempelvis en heltäckningsmatta. Då kan du få mattan i exakt de mått och i den storlek som passar dig. Kom ihåg att du alltid kan kontakta vår kundtjänst för att få hjälp, och vi hjälper dig gärna med din måttbeställning om du inte hittar det du söker i fasta storlekar.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel