Persiska mattor

Hos oss kan du hitta ett stort sortiment av mattor med mönster som är inspirerade av äkta orientaliska persiska mattor. Persiska mattor skiftar i utformning, och det finns en stor bredd både i mönster och färg. Om du är på jakt efter en matta som påminner om en klassisk persisk matta, så hittar du här många olika varianter i alla möjliga tänkbara färgställningar och mönster.

Orientmönstrade mattor för alla

Mattor med persiska mönster har många användningsområden, och passar lika bra i mer moderna och minimalistiska hem, som i mer traditionella och klassiska hem. I vårt sortiment av mattor med mönster som är inspirerade av dem som finns i äkta persiska mattor, kan du hitta din favorit och den matta som passar bäst för ditt ändamål. Vi erbjuder mattor i hög kvalitet och med mycket karaktär i alla prisklasser. Vi erbjuder också mattor i många olika storlekar för att du ska hitta något som passar perfekt i det rum som du vill inreda.

Äkta persiska mattor i hög kvalitet och till låga priser

Är du på jakt efter en äkta persiska matta, kan du hitta det i vår fysiska butik i Jönköping. Här har vi ett noga utvalt sortiment av äkta orientaliska mattor i hög kvalitet, och tack vare stora inköp blir våra mattor billiga utan att vi tummar på kvaliteten.

När det kommer till mattor är det få mattor som är lika populära och kända som de persiska mattorna. Persiska mattor är kända för sin höga kvalitet och sina vackra mönster. Mattorna är knutna för hand och tillverkas i olika provinser och städer. Det är härifrån mattorna får sina olika namn. Varje provins har sitt eget mönster vilket är en rolig detalj. Här kan du välja bland många vackra mönster och färgskalor och dessutom bland olika kvaliteter och prisklasser. Vi har persiska mattor till bra priser, så du har alla möjligheter att göra ett fynd. En av de bästa sakerna med en äkta persisk matta är att den håller hög kvalitet och kommer kunna användas år efter år. Många handknutna mattor blir till och med vackrare med åren då de används och får mer karaktär. Idag inreder människor sina hem på alla möjliga sätt och vis, ofta modernt och då med en sparsmakad inredning som går i ljusa färger. Även i en modern och ljus inredning passar det bra att lägga ut en stor och mönstrad persisk matta. Den ofta röda färgskalan blir en vacker konstrast till det vita och stilrena, men det finns också persiska mattor i ljusare färgnyanser. En persisk matta kan liknas med ett konstverk, ett garanterat blickfång mitt på golvet. Hos oss på Kilands mattor kan du köpa billiga persiska handknutna mattor av högsta kvalitet.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel