Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Astro Turf

Astro Turf

Astro Turf tillverkar dörr- och entrémattor i hög kvalitet som karaktäriseras av ett konstgräsliknande material. Det här är originalet bland de klassiska dörrmattorna som man torkar av skorna på. Mattorna är gjorda av plasten polyeten. Med konstgjorda grässtrån fångar de upp grus, lera och annan smuts. Den ursprungliga designen är grön men mattor från Astro Turf finns idag i många trevliga färger.

Används mest utomhus

Oftast läggs mattor från Astro Turf utanför ytterdörren, så att du kan skrapa av fötterna innan du går in i huset. Men de kan naturligtvis även placeras inomhus. Den täta baksidan ser till att varken smuts eller vatten släpps igenom. På så sätt skyddar mattan effektivt golvet mot vanliga orsaker till slitage. Mattorna är mycket lätta att hålla rena och sköljs enkelt av med vattenslang.

Måttbeställda och färdigskurna mattor från Astro Turf

Astro Turfs mattor kommer både i färdigskurna modeller och på metervara. På så sätt kan du anpassa efter behoven hos just dig. Kanske är du ute efter en stor matta till ett kontor eller en annan arbetsplats. De mindre modellerna passar ofta hemmets behov.

Ge dig själv gåvan av enklare städdagar med mindre grus och smuts i hallen. Den enkla designen är diskret, går aldrig ur tiden och fyller en viktig uppgift. Beställ din matta från Astro Turf redan idag! På de färdigskurna varianterna erbjuder vi 90 dagars öppet köp. Du får alltid strålande kundservice, snabba leveranser och en fantastisk produkt. Som kuriosa kan nämnas att Astro Turf inte bara tillverkar mattor, de skapar även konstgräs för fotbollsplaner världen över.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel