Jobba hos oss

Här lägger vi ut information om lediga tjänster. Skulle vi inte ha några lediga tjänster ute just nu får du gärna skicka en spontanansökan. 


Extrapersonal till vår butik på Solåsen

2023-02-15

Vi söker nu extrapersonal till vår butik på Solåsen i Jönköping. Tjänsten avser helgarbete, men vid behov även inhop på vardagar. Butikens öppettider är måndag-fredag 10-18, lördag 10-15 och söndag 11-15.

Du kommer arbeta i vår butik som säljare där du jobbar aktivt med våra kunder för att de ska hitta rätt matta till sitt hem. Vi har ett av Sveriges största sortiment av mattor vilket gör den personliga kontakten i butiken viktig för att vägleda kunden i sin köpprocess. Utöver försäljning kommer du att arbeta med inkommande varor som ska packas upp och hängas upp i butiken, prismärkning samt se till att butiken är snygg och fräsch.

Vi ser gärna att personen vi söker har följande kvalifikationer:

  • Vana från detaljhandeln är ett plus men inte ett krav.
  • God fysik då arbetet kan innebära tunga lyft.
  • Samarbetsvillig och flexibel.
  • Glad, positiv och social.

Vid frågor om tjänsten, kontakta butiksansvarig Peter Marklund, 073-080 24 62.

Skicka din ansökan till [email protected]. Märk din asökan med "Extrapersonal vår 2023".

Om Företaget

Kilands mattor är ett familjeföretag som funnits i Jönköping sedan 1960-talet. Vi säljer mattor i vår 1000 kvm stora butik på Solåsen samt online i vår e-handel på kilandsmattor.se, kilands.no samt kilands.dk. Kilands mattor omsätter idag ca 50 miljoner och har cirka 15 anställda.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel