Skinn och hudar

En matta kan ge ditt hem den speciella touch du letar efter. Bland våra mattor kanske våra djurskinn och hudar är de som uttrycker personlighet och charm i störst utsträckning. Hos oss hittar du ett brett utbud av olika typer av läder och hudar, både äkta och i konstmaterial.

Dessa naturliga produkter kommer verkligen att göra det hemtrevligt och öka komforten i rummet. Användningsområdet för hudar och skinn är nästan obegränsat. De kan läggas på golvet som en matta, ta plats i fåtöljen, läggas på sängen, användas som filt eller på andra sittmöbler för en mjukare sits. De kan också användas i vagnen eller i bilbarnstolen.

Ta hand om din skinnfäll

Oavsett om du har valt äkta läder eller konstläder är det lätt att underhålla. Du kan enkelt rengöra våra ko- och fårskinn genom att borsta av eller tvätta bort fläckarna. Det kan vara bra att ta bort fläckarna så fort som möjligt, så att de inte sätter sig så djupt i skinnets fibrer. Regelbunden dammsugning är nyckeln till den långa livslängden för alla mattor – det gäller även våra hudar och skinn. Läder kan också må bra att hängas upp för att vädjas då och då, för att få bort damm och liknande.
Visa underkategorier
90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel