Köksmattor

Vi på Kilands mattor tycker det är härligt att vi som människor har så olika smak. Vi har skaffat oss ett stort sortiment av olika mattor, för att du och alla andra verkligen ska kunna hitta en köksmatta som passar just dig och din stil.

Ugnen, spisen och kanske köksbordet, är antagligen det första vi noterar när man besöker ett nytt kök. Men köksmattan är ändå en detalj som har stor betydelse för helhetsintrycket av köket. Här i vår webbutik kan du botanisera i vårt blandade sortiment. Välj till exempel bland små och stora köksmattor eller kanske av våra rektangulära och runda köksmattor. Vi är övertygade att du vet bäst hur du vill ha din köksmatta. Om inte, så kan du alltid höra av dig för bra tips och råd.

Snygga köksmattor

Beroende på hur dina förutsättningar och din situation ser ut, kan behovet se lite olika ut. Vi har exempelvis mattor som är bättre för att stå emot spill och slitningar. Det gäller till exempel våra plastmattor. En köksmatta av plast kan vara ett bra val om det finns småbarn, husdjur – eller kanske en klumpig sambo där hemma.

Det finns naturligtvis även flera alternativ för dig som tycker att mattans utseende är viktigt. Hos oss finns snygga köksmattor i olika former, färger och material. En sak att tänka på är att finare mattor kan vara lite svårare att hålla rena. Det är alltså klokt att både väga in funktion och design i ditt val av matta till köket.

Sköt om din köksmatta

När du väljer köksmatta kan det vara smart att hålla koll på hur du tänkt använda den. Om du fastnat för att köpa en känsligare matta finns det några saker att fundera över. Genom att placera köksmattan framför köksbänken eller spisen kommer mattan troligen slitas ganska hårt och utsättas för en del spill. Att välja rätt matta kan faktiskt vara ganska svårt. Det är därför vi på Kilands mattor gärna hjälper dig om du har några funderingar. Kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig. Du kan få svar på dina frågor både via mejl eller via telefon.

Vi är vana att hjälpa dig som kund att hitta rätt bland olika modeller och stilar. Undrar du över tvätt- och skötselråd hjälper vi dig såklart även med råd kring det. Har du andra frågor om Kilands mattor eller om inredning generellt? Hör då av dig till oss så hjälper vi dig. Ett annat alternativ är att söka inspiration på vår inspiration och guidesida.

Familjeföretag i 3:e generationen

Vi på Kilands mattor har haft en vision sedan starten 1971 om att leverera den bästa köpupplevelsen i en av Nordens största mattbutiker. Oavsett om du köper din matta fysiskt i vår butik, eller online. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda riktigt bra mattor, till bra priser. Vi vill att du ska kunna känna att du får det bästa erbjudandet när du handlar av oss.

Välkommen till Kilands mattor!

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel