Altanmatta och balkongmatta

Balkongmattor

Ibland är en ny matta det som behövs för att skapa det där lilla extra till balkongen. Förutom ökad trivsel, ökad komfort, skulle vi vilja påminna om att en balkongmatta hjälper till att ljudisolera och dämpa ljud som kommer inifrån, och framförallt utifrån. Kolla in vårt sortiment av balkongmattor!

Altanmattor

När du väl skaffat en altanmatta kommer du aldrig vilja vara utan den. Vi har altanmattor som är helt vattentåliga och som kräver mycket lite underhåll. Precis som en balkongmatta bidrar en altanmatta till ökad komfort, och till dämpning av ljud. Om du bor nära en trafikerad väg kan du märka en tydlig skillnad. Kolla in vårt sortiment av altanmattor.

Köp mattor på metervara

Om du är i behov av speciella måttanpassningar säljer vi även balkongmattor och altanmattor på metervara. Därmed kan du få mattor i dimensioner som passar dig. Vill du få din matta rundbeskuren finns även den möjligheten. Du ska alltid kunna hitta en matta precis som du vill ha den, och som passar din altan eller balkong. Är du till exempel ute efter en måttbeställd grå altanmatta eller balkongmatta - hör av dig.

Tåliga mattor

En stor fördel med våra altan- och balkongmattor är att de tål från 3 000 upp till 5 000 soltimmar – utan att blekas! Med andra ord håller våra mattor mycket hög kvalitet. Dessutom är de tillverkade för att klara av exponering av både starkt solljus, vatten och fukt. Mattorna finns i olika standardbredder (som vi även kan kapa ner till önskat mått.), och längden på mattan väljer du helt själv. Detta gör att mattorna passar de flesta altaner och balkonger.

Familjeföretag i 3:e generationen

Vi på Kilands mattor har haft en vision sedan starten 1971 om att leverera den bästa köpupplevelsen i en av Nordens största mattbutiker. Oavsett om du köper din matta fysiskt i vår butik, eller online. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda riktigt bra mattor, till bra priser. Vi vill att du ska kunna känna att du får det bästa erbjudandet när du handlar av oss. Välkommen till Kilands mattor!

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel