Heltäckningsmattor från 169 kr/kvm

Altanmatta och balkongmatta

Här hittar du ett stort sortiment av fina och kvalitativa balkong- och altanmattor! Du kan enkelt köpa en altan- eller balkongmatta till ett pris som passar dig eftersom vi har många olika kvaliteter att välja bland. För dig som har en altan eller en balkong är en altanmatta ett bra val. Eftersom altan- eller balkonggolvet ofta är kallt och hårt och inte särskilt skönt att gå på, kan en altanmatta göra upplevelsen mycket trevligare. Här ser du ett stort och prisvärt sortiment av altanmattor i olika färger och kvaliteter.

En stor fördel med våra altan- och balkongmattor är att de tål upp till 3 000 till 5 000 soltimmar – utan att blekas! Med andra ord håller våra mattor mycket hög kvalitet. Dessutom är de tillverkade för att klara av exponering av både starkt solljus, vatten och fukt. Mattorna finns i olika standardbredder (som vi även kan kapa ner till önskat mått.), och längden på mattan väljer du helt själv. Detta gör att våra balkong- och altanmattor passar nästa alla storlekar på altaner och balkonger.

Stor sortering av balkongmattor och altanmattor till låga priser

Att göra fint på uteplatsen behöver inte vara dyrt, åtminstone inte om du köper din nya balkongmatta hos oss. Vi erbjuder fina mattor till din balkong eller altan i färger som grått, blått, beige och grönt. Vi har även konstgräsmattor med längre strån som ska efterlikna en riktig gräsmatta. Bli inspirerad av våra prisvärda mattor och klicka hem en variant som passar just din balkong eller altan. Att handla balkong- och altanmattor på nätet har aldrig varit enklare.

Vi har även färdiga lösa mattor för uterum - klicka här för att se det sortimentet.

Behöver du hjälp eller rådgivning för balkong/altanmattor? Ring våra experter på 036-12 29 00 eller maila [email protected]

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel