Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Vår butik

Vi är Kilands mattor - ett familjeföretag i tredje generation

På Kilands mattor är vi ett glatt och arbetsvilligt gäng vars gemensamma mål är att ge dig en så bra köpupplevelse som möjligt, både när du handlar hos oss online och när du besöker vår butik. Vårt mål är också att erbjuda dig ett av Nordens största sortiment av mattor och ge dig inspiration till inredningen i ditt hem, likväl när du handlar hos oss som på Instagram och Facebook. 

Vi är ett familjeföretag som startades i Jönköping 1969 och som i dag är inne på tredje generationen. Vi är i dag cirka 25 anställda och har ett av Nordens största sortiment av mattor. Vi säljer mattor online i Sverige, Norge och Danmark och i vår 1 000 kvm stora butik i Jönköping. Vi har vår bas i Jönköping varifrån vi dagligen skickar iväg stora och små mattor över hela Norden, och i butiken tar vi emot 100-tals kunder varje dag. På Kilands mattor tycker vi inte om att stå stilla. Vi vill hela tiden utvecklas och hitta nya vägar att erbjuda dig som kund ännu bättre mattor till ännu bättre priser.

Kilands mattor AB har organisationsnummer 556152-1120 och har besöksadressen Bangårdsgatan 23, 553 03, Jönköping.
Vill du se våra fullständiga kontuppgifter - klicka här. 

 

Vårt lager på Kilands mattor

Med stora inköp håller vi priserna nere

Lagret är hjärtat i vår verksamhet. Vi reser land och rike och jorden runt för att hitta de bästa och finaste mattorna för att på så sätt kunna erbjuda Sveriges bästa och mest prisvärda sortiment av mattor. Tack vare våra stora inköp som vi lagerför på vårt eget lager kan vi hålla låga priser till dig som kund. Mer mattor för pengarna helt enkelt!

 

Kundtjänst

Vi ger dig alltid bästa service - både i butik och via kundtjänst

God service till våra kunder är en självklarhet för oss. Vårt mål är alltid att du ska vara 100% nöjd med ditt köp hos oss. Det är inte bara något fint vi skriver här utan det är så vi jobbar. Vi anstänger oss lite mer och vill göra det där lilla extra som gör att du förhoppningsvis får ett leende på läpparna när du rullar ut din matta.

 

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel