Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Golvlim och mattejp

Här har vi samlat vårt utbud av golvlim och matttejp. Vilken typ av lim eller tejp du behöver kan variera beroende på vilken typ av matta du ska lägga, och vilket underlag mattan ska placeras på.

Lägga in heltäckningsmattor med golvlim och mattejp

För att lägga en heltäckningsmatta i ett mindre utrymme räcker det oftast med att fästa vår dubbelhäftande mattejp längst rummets väggar och vid eventuell skarv för att mattan ska hållas på plats. I större utrymmen kan mattan behöva limmas med lämpligt golvlim. Ska du lägga matta i trapp, rekommenderar vi vanligtvis att du använder ett golvlim. I vårt sortiment finns också mässtejp, vilket är perfekt att använda vid tillfällig installation av matta på exempelvis mässor och liknande. Mässtejpen gör ingen åverkan på underlaget och mattan blir då enkel att ta bort.

Fästa textilplattor med lim eller tejp?

Vid montering av textilplattor kan du göra på två sätt, antingen fäster du plattorna med dubbelhäftande tejp, eller så limmar du plattorna. På större ytor och om golvet kommer att utsättas för mycket slitage och hög trafik är det att föredra att använda lim och limma fast plattorna. I andra fall, exempelvis i ett mindre kontor eller i en walk-in-closet, fungerar dubbelhäftande tejp lika bra. Har du funderingar och frågor? Eller känner dig osäker i valet av lim och tejp? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst - vi hjälper dig gärna!
90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel