Handloom mattor

Handgjort har alltid varit ett tecken på kvalitet när det gäller mattor. Inte bara för att handgjorda varianter ofta håller längre, de sprider dessutom en känsla av värme, hantverk och omsorg. Världen över har tillverkningsmetoder utvecklats för att uppnå ett optimalt resultat, ett av dem är handloom. Handloom innebär att mattan dels är handvävd men också att själva vävningen utförs vertikalt. Detta sätt att tillverka mattor på skapar ett mönster som är vackert och linjerat.

En handloom-matta kan tillverkas av ett flertal material, men det vanligast förekommande materialet är ull. De har kort och tät lugg, vilket gör dem sköna och mysiga.

Handvävda mattor med lugg

Vi har en handloom-matta för varje hem och arbetsplats. Låt kunderna vila sina fötter på en mjuk och vacker matta medan de väntar. Unna dig själv ett härligt underlag precis intill sängen, perfekt om morgonkvisten. Mattorna sätter karaktär på rummet, ger kontoret en avslappnad atmosfär och gör hemmet till en extra avkopplande plats att återvända till. Hos oss hittar du färger och mönster av alla sorter, för att passa de flesta smaker. Välj och vraka bland våra härliga och tjocka handloom-mattor i hög kvalitet, med struktur som väcker designen till liv.

Fina naturmaterial

Starka och fina naturmaterial förenar strålande formgivning med otrolig hållbarhet. Tidlösa former och snitt ser till att mattan inte går ur tiden och kan sprida värme under en lång tid framöver. Dessutom ger de vilket rum som helst en ombonad känsla. Hitta den som passar med resten av inredningen hos dig. När du beställer från oss får du 90 dagars öppet köp och gratis returfrakt om du mot förmodan inte skulle trivas med din nya matta. Passa på att klicka hem mattorna redan idag!

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel