Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Uterumsmattor

Ibland är en ny matta det som behövs för att skapa det där perfekta uterummet. Den där sista pusselbiten som gör ditt uterum till favoritrummet. Kanske är det denna gång en både snygg och funktionell utematta där både barn och husdjur kan leka? Där du kan njuta lite extra av en kopp kaffe? En uterumsmatta kan också hjälpa till att ljudisolera och dämpa ljud utifrån. Oavsett vilken matta du letar efter tror och hoppas vi att du hittar den här hos oss på Kilands mattor.

Olika mattor för olika behov

För vissa kan en uterumsmatta vara ett sätt att pynta ett kallt betonggolv. Det kan även vara en uterumsmatta som saknas för att göra altanen och trallgolvet lite mer bekvämt och inbjudande. En matta i uterummet kan vara extra skönt under sensommaren och den tidiga våren. Ett enkelt sätt att förlänga den varmare årstiden.

Köp mattor på metervara

Om du är i behov av speciella måttanpassningar säljer vi även uterumsmattor på metervara. Därmed kan du få mattor i dimensioner som passar dig. Kanske är du ute efter en uterumsmatta på 5 meter? Kanske vill du få din matta rundbeskuren? Det ska inte vara svårt att köpa en matta precis som du vill ha den.

En matta av hög kvalitet

Handlar du hos Kilands mattor kan du vara trygg med att din matta kommer hålla länge. Men glöm inte att även du kan påverka mattans livslängd. Tänk på att regelbundet dammsuga din matta. För att även mattans undersida ska hålla bör du även dammsuga under själva mattan. Om du skulle spilla på den är det en bra idé att torka upp direkt. På så sätt slipper du ingrodda fläckar. Fler tips om skötsel av sin matta hittar du på vår sida om skötselråd.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel