Torkmattor / absorberingsmattor

Hallen är på många sätt hemmets viktigaste rum. Det är det sista rummet du ser när du går till jobbet och det första rum som du och dina gäster möts av när ni kommer hem. Hallen är alltså det första intrycket av hela ditt hem. Välkomma gäster och familj med en fin och praktisk torkmatta.

Vi har samlat ett brett utbud av torkmattor/ absorberingsmattor i olika färger, mönster och storlekar. Våra absorberingsmattor är billiga och har många smarta egenskaper. Just i hallen går vi in med blöta skor och drar även in smuts. För att inte golvet ska få repor eller bli smutsigt är en torkmatta eller absorberingsmatta ett utmärkt sätt att förhindra smuts och vatten från att hamna på golvet.

Smarta egenskaper - absorberar och torkar

Våra absorberingsmattor är både billiga och håller hög kvalitet. Mattorna är bland annat tillverkade av polyamid och är försedda med en gummibaksida som håller mattan på plats.

Materialen i våra torkmattor och absorberingsmattor har en fuktabsorberande egenskap. Detta innebär att mattan suger upp fukten från blöta skor och liknande. Med tiden blir mattorna smutsiga, detta är naturligt. Du kan enkelt rengöra våra dörrmattor med vatten och och milt rengöringsmedel, vissa kan du även tvätta direkt i tvättmaskinen. Välj bland mängder av snygga färger och hitta en billig matta som du gillar redan idag!

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel