Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Casco

Casco

Att lägga heltäckningsmatta hemma, i stora lokaler och i båtar är egentligen inte så svårt. Men bra hjälpmedel är en fördel. Hos oss hittar du ett brett sortiment av genomtänkt framtagna lim från Casco. När jobbet är klart sitter det som berget.

Var noga med att välja rätt lim för mattans och golvets material. Du bör även se till att du har tillräckligt stor kvantitet för ytan du vill limma. Mer information om varje lim finns på produktsidorna. Känner du dig osäker eller saknar du en produkt? Hör av dig till oss så ser vi till att räta ut dina frågetecken.

Casco skapar optimerat lim

Från Casco kommer lim och tillbehör av högsta kvalitet. Varumärket har funnits i nästan ett sekel. Under alla år i branschen har tillverkaren samlat på sig en gedigen kunskapsbank kring hur lim kan göras allra bäst för användarna. En aktiv avdelning för forskning och utveckling ser till att innovation, goda egenskaper för användning, mångsidighet och tillförlitlighet är ord som förknippas med deras lim. På så sätt kan Casco leverera rätt hjälpmedel för just dina behov.

Miljöanpassning är en viktig faktor för företaget, som strävar efter att överträffa regelverkens krav med god marginal. Bland annat vill de använda de mest klimatsmarta produktionsmetoderna och råvarorna, för både miljön och hälsans skull.

Handla allt du behöver för nästa projekt hos oss på Kilands mattor! Hos oss hittar du kontaktlim, golv- och vägglim, primer och tillbehör. Vi har lim för heltäckningsmattor, linoleumgolv, plastlaminat, nålfilsmattor och mycket mer. Självklart erbjuder vi snabba och smidiga leveranser.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel