Utomhusmattor

På den här sidan samlar vi alla våra utomhusmattor. Här hittar du ett brett sortiment av utemattor – dvs mattor som är lämpliga att placera utomhus - exempelvis på balkongen, på altanen eller på terrassen. Kanske är du på jakt efter en ny utematta till din nya altan, eller till ditt nya uterum. Dessa mattor går naturligtvis lika bra att placera inomhus, exempelvis under matbordet. Utomhus eller inomhus, valet är ditt!

Utemattor som tål fukt och väta bra

Den här typen av utemattor är anpassade för utomhusbruk, och tål därmed regn, fukt och väta bra. Materialet som mattorna är tillverkade av är syntetmaterial, vilket gör att mattorna både tål vatten och är mer tåliga mot solljus. Funderar du på att lägga en plastmatta utomhus så går också det bra. Eftersom plastmattor är tillverkade i just plast, så tål även denna typ av mattor regn, fukt och väta bra.

Stora utomhusmattor

Mattor som kan ligga utomhus finns i många olika storlekar. Vi har exempelvis stora utomhusmattor i storlek 200 x 300 cm och 240 x 340 cm. Behöver du en ännu större matta i en storlek som inte finns bland de avpassade mattorna, har vi också heltäckningsmattor på metervara som kan läggas utomhus. Det gör att du hos oss kan köpa en måttbeställd utomhusmatta till altanen eller uterummet efter de mått du önskar, eller också lägga in den heltäckande om du vill det.

Vi hjälper dig att hitta rätt utomhusmatta

Hitta din utomhusmatta i vårt stora sortiment. Här finns alternativ för dig som letar efter en billig utomhusmatta, men också för dig som letar efter någonting mer exklusivt. Har du frågor om eller funderingar över våra produkter får du gärna ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel