Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Sisalmattor

Här har du ett stort och varierat sortiment av vackra sisalmattor av högsta kvalitet. Här kan du enkelt hitta en färg eller struktur som tilltalar dig och som passar in i din inredning. För att mattan ska passa perfekt i ditt hem kan du måttbeställa din sisalmatta hos oss. Då skär vi till mattan så att den blir den storlek som du vill ha. Mattan levererar vi till dig till en billig fraktkostnad.

Vad är egentligen en sisalmatta?

Sisalmattor tillverkas av ett naturmaterial som kallas för sisal. Materialet känns och ser naturnära ut och är av hög kvalitet vilket gör att det är tåligt och hållbart. Sisalmattor passar såväl i vardagsrummet, vid matplatsen och exempelvis i hallen. Det är också populärt att inreda med sisalmattor i exempelvis uterum eftersom materialet skapar en mysig och naturnära känsla. Hos oss kan du hitta många vackra mattor av sisal och välja bland flera snygga färger. För dig som är på jakt efter en ny dörrmatta kan vi varmt rekommendera sisal med sina slitstarka egenskaper. Sisalmattor finns i alla möjliga storlekar och varianter, allt från dörrmattor till heltäckningsmattor.

Sisalens fördelar

En sisalmatta är en vacker matta som du kan inreda med på många olika platser i ditt hem. Sisal är ett väldigt slitstarkt och rustikt material vilket gör att mattan passar bra i utrymmen med högt slitage.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel