Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Barnmattor

Ett barnrum ska ofta vara både mysigt och hemtrevligt, men får gärna även ha en inbjudande atmosfär. Vår erfarenhet är att en fin barnmatta faktiskt kan påverka mycket hur rummet upplevs. En matta kan både bidra till lek, samtidigt som en mjuk matta också blir skönare att gå på. Barnmattor skyddar också mot slitage på golv och dämpar även ljud från skramlande eller högljudda leksaker.

Roliga mattor till barnen

En fin och rolig matta kan vara viktig för barns lekande och lärande. Hos oss på Kilands mattor hoppas vi att du kommer hitta en barnmatta i en modell som passar ert barnrum. Här hittar du mattor med motiv som barnen kan lära sig något av, men även mer lekfulla motiv. Vi har till exempel de klassiska bilmattorna och stora mattor med stadsmotiv som barn kan leka med leksaksbilar på och ha roligt i flera timmar! Kika också in våra barnmattor med djurmotiv som är perfekt för barn med intresse för djur och natur. Kanske kan en bilmatta för den fordonsintresserade vara lämpligt? Med vårt sortiment hittar du mattor i flera olika mönster, motiv och färger.

Köp barnrumsmattor online till bra priser!

Hos oss på Kilands mattor hittar du mattor till barnrum i olika storlekar, material och prisklasser. Bläddra igenom vår kategori med barnmattor för att hitta mattan som passar dig och dina barn bäst. Vi skickar våra barnmattor över hela Sverige till en låg fraktkostnad. Har du frågor? Kontakta oss gärna via vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta rätt.

Hittar du ingen matta som passar? Vi försöker ständigt bredda vårt sortiment med fler mattor och tar gärna emot tips och förslag på motiv och modeller. Vårt mål är att alla ska kunna hitta sin matta hos oss på Kilands mattor.

En matta av hög kvalitet

Handlar du hos Kilands mattor kan du vara trygg med att din matta kommer hålla länge. Men glöm inte att även du kan påverka mattans livslängd. Tänk på att regelbundet dammsuga din matta. För att även mattans undersida ska hålla bör du även dammsuga under själva mattan. Om du skulle spilla på den är det en bra idé att torka upp direkt. På så sätt slipper du ingrodda fläckar. Fler tips om skötsel av din matta hittar du på vår sida om skötselråd.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel