Leveransinformation

Här ser du våra aktuella leveransalternativ. Observera att alla alternativ inte är tillgängliga för alla adresser när du kommer till kassan.

DHL Service Point-ombud

Pris: 85 kr
Tid: Se valt ombuds öppettider

Paketet levereras till valfritt DHL-ombud. När paketet finns på ombudet får du en SMS-avisering och kan då hämta paketet när det passar dig.

DHL Hemleverans mindre försändelser

Pris: 85 kr
Tid:
Leverans mellan kl 17:00 - 22:00

DHL hemleverans av mindre varor är något som finns på utvalda orter. Du kommer se i kassan om tjänsten finns tillgänglig för din adress. Detta fraktsätt är en del av DHL Service Point med tillval för hemleverans, det tillkommer dock ingen extra kostnad, utan priset är detsamma som för DHL Service Point.

DHL Hemleverans större försändelser

Pris: 375 kr
Tid: Leverans mellan kl 08:00 - 16:00

Vid större paket än 150 cm levereras paketet hem till dig. När paketet har lämnat vårt lager så får du en avisering via SMS från DHL. I SMS:et finns en länk som följer dig till utbokningen av paketet. Där väljer du vilken dag och ungefärlig tid du vill ta emot leveransen (vilken dag/tid som finns som valmöjlighet varierar beroende på vart i landet du bor) Vi skickar våra paket med kvittenskrav som standard. Du behöver alltså vara hemma för att ta emot paketet. Leverans gäller till port/tomtgräns. Inbärning ingår ej.

DHL Företagsleverans större försändelser

Pris: 395 kr
Tid: Leverans mellan kl 08:00 - 16:00

Vid företagsutkörning aviseras leveransen inte i förväg. Adressen som ditt företag angett som leveransadress måste vara bemannad. Vid val av detta fraktsätt använder vi oss av DHL Stycke. Gäller sändningar med en längd på gods som överstiger 150 cm.

DHL Företagsleverans mindre försändelser (företagspaket)

Pris: 395 kr
Tid: Leverans mellan kl 08:00 - 16:00

Vid företagsutkörning aviseras leveransen inte i förväg. Adressen som ditt företag angett som leveransadress måste vara bemannad. Vid val av detta fraktsätt använder vi oss av DHL Paket. Gäller sändningar med en längd på gods som understiger 150 cm.

Hämta på DHL-terminal

Pris: Se pris för valt leveransalternativ
Tid: Se terminalens öppettider

Du har alltid möjlighet att själv hämta paketet på terminalen även om beställningen är tänkt att köras ut. Detta kan ibland vara smidigt om du inte har möjlighet att vara hemma vid planerad leverans och/eller bor nära terminalen.

Upphämtning i vår butik i Jönköping

Pris: 0 kr
Tid: Se butikens öppettider

Om du önskar hämta din order i vår butik i Jönköping väljer du det alternativet i kassan. Mer info om öppettider och hur du hittar till oss hittar du här

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel