Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Leveransinformation

Här ser du våra aktuella leveransalternativ. De leveransalternativ som är aktuella för din order presenteras i kassan innan du slutför köpet.

DHL Service Point-ombud

Pris: 95 kr
Tid: Se valt ombuds öppettider

Paketet levereras till valfritt DHL-ombud. När paketet finns på ombudet får du en SMS-avisering och kan då hämta paketet när det passar dig.

DHL Hemleverans

Pris: 495 kr
Tid: Leverans mellan kl 08:00 - 16:00

Vid större försändelser än 150 cm kan din försändelse inte levereras till ett ombud, utan levereras hem till dig. Det kan också gälla om din försändelse är för tung för att skickas till ombud. När försändelsen har lämnat vårt lager får du ett leveransmail från oss där det finns en länk till försändelsen bokning. När transportören har hanterat din försändelse får du ett sms från dem. Där väljer du vilken dag och ungefärlig tid du vill ta emot leveransen (vilken dag/tid som finns som valmöjlighet varierar beroende på var i landet du bor). Leverans gäller till port/tomtgräns. Inbärning ingår ej. DHL Hemleverans kan väljas som leveransalternativ även för mindre försändelser vilka som standard levereras till ombud.

DHL Företagsleverans större försändelser

Pris: 395 kr
Tid: Leverans mellan kl 08:00 - 16:00

Vid företagsutkörning aviseras leveransen inte i förväg. Adressen som ditt företag angett som leveransadress måste vara bemannad. Vid val av detta fraktsätt använder vi oss av DHL Stycke. Gäller sändningar med en längd på gods som överstiger 150 cm.

DHL Företagsleverans mindre försändelser (företagspaket)

Pris: 395 kr
Tid: Leverans mellan kl 08:00 - 16:00

Vid företagsutkörning aviseras leveransen inte i förväg. Adressen som ditt företag angett som leveransadress måste vara bemannad. Vid val av detta fraktsätt använder vi oss av DHL Paket. Gäller sändningar med en längd på gods som understiger 150 cm.

Hämta på DHL-terminal

Pris: Se pris för valt leveransalternativ
Tid: Se terminalens öppettider

Du har alltid möjlighet att själv hämta paketet på terminalen även om beställningen är tänkt att köras ut. Detta kan ibland vara smidigt om du inte har möjlighet att vara hemma vid planerad leverans och/eller bor nära terminalen.

Upphämtning i vår butik i Jönköping

Pris: 0 kr
Tid: Se butikens öppettider

Om du önskar hämta din order i vår butik i Jönköping väljer du det alternativet i kassan. Mer info om öppettider och hur du hittar till oss hittar du här

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel