Pakistanska mattor

Här hittar du ett stort sortiment av mattor med mönster som är inspirerade av äkta orientaliska pakistanska mattor. Mattor med pakistanska mönster passar lika bra i moderna och minimalistiska hem, som i mer traditionella och ombonade hem. Hos oss kan du välja bland mattor med olika mönster som exempelvis Bochara-mönster och Butterfly-mönster. Mattorna tillverkas också i olika färger. För dig som vill ha en matta som påminner om en klassisk orientalisk matta har vi röda och djupröda varianter, men vi har också mattor med pakistanska mönster i andra färger som exempelvis svart, beige, grönt och blått.

Vackra mattor för alla

I vårt sortiment av mattor med mönster som är inspirerade av dem som finns i äkta pakistanska mattor, kan du utan problem hitta något som passar just dig. Här har vi samlat kvalitetsmattor med mycket karaktär i alla prisklasser. Du kan även välja bland olika storlekar för att hitta något som passar perfekt i det rum som du vill inreda. Precis som att du hänger upp tavlor för att smycka en vägg, lägger du ut mattor för att smycka golvet.

Äkta pakistanska mattor i hög kvalitet och till låga priser

I vår fysiska butik i Jönköping kan du köpa äkta pakistanska mattor. Har har vi ett noga utvalt sortiment av äkta orientaliska mattor i hög kvalitet, och tack vare stora inköp blir våra mattor billiga utan att vi tummar på kvaliteten.

Pakistanska mattor har länge hört till de mest populära mattorna, och det är inte konstigt. Dessa mattor är tätknutna och håller högsta kvalitet. Den höga knuttätheten som finns i äkta pakistanska mattor ger mattan en högre beständighet, samtidigt som den vackra lystern bevaras under mycket lång tid. Förutom själva kvaliteten är mönstren och utformningen av pakistanska mattor mycket tilltalande. Du kan enkelt inreda med denna typ av mattor i såväl vardagsrummet som i sovrummet. De gör inredningen mer ombonad, och har även en ljuddämpande effekt. Pakistanska orientmattor finns i två olika varianter, nämligen 2 ply och 3 ply. Detta är en benämning på hur många trådar som används i varje knut, så en 3 ply blir tjockare och tätare än en 2 ply.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel