Pakistanska mattor

Här hittar du ett stort sortiment av kvalitativa mattor från Pakistan. Pakistanska mattor har länge hört till de mest populära och det är inte särskilt konstigt. Denna sorts mattor är tätknutna och håller högsta kvalitet. Den höga knuttätheten ger mattan en högre beständighet samtidigt som den vackra lystern bevaras under mycket lång tid. Förutom själva kvaliteten är mönstren och utformningen av pakistanska mattor mycket tilltalande. Du kan enkelt inreda med denna typ av mattor i såväl vardagsrummet som i sovrummet. Hos oss kan du välja bland flera olika färger och olika mönster så som Bochara och Butterfly. För dig som vill ha en klassisk orientalisk matta har vi djupröda varianter som passar lika bra i moderna och minimalistiska hem som i mer ombonade hem.

Hög kvalitet och låga priser

Pakistanska orientmattor finns i två olika varianter, nämligen 2 ply och 3 ply. Detta är en benämning på hur många trådar som används i varje knut, så en 3 ply blir tjockare och tätare än en 2 ply. Alla våra pakistanska mattor håller högsta kvalitet och är noga utvalda. Tack vare stora inköp blir våra mattor billiga utan att vi tummar på kvaliteten.

Vackra mattor för alla

I vårt sortiment av pakistanska mattor kan du utan problem hitta något som passar just dig. Här har vi samlat kvalitetsmattor med mycket karaktär i alla prisklasser. Du kan även välja bland olika storlekar för att hitta något som passar perfekt i det rum som du vill inreda. Precis som att du hänger upp tavlor för att smycka en vägg, lägger du ut mattor för att smycka golvet. Förutom att mattor från Pakistan är vackra att se på gör de inredningen mer ombonad och har även en ljuddämpande effekt.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel