Nu blir det ljusare för varje dag som går och våren börjar så sakteliga ge sina första livstecken. När våren kommer är det äntligen tid för att förbereda för allt som har våren och sommaren till.

Uterummet eller balkongen rensas ut och städas för att inredas till ett härligt extrarum när vädret tillåter. Vi har mattor som fungerar utmärkt att ligga ute i ur och skur och som lämpar sig väldigt bra för exempelvis inglasade altaner och balkonger.

För alla som längtar efter att få göra första turen med husbilen eller spänna upp förtältet på husvagnen börjar det nu närma sig. Kanske behöver du byta ut mattorna i din husvagn eller husbil eller vill du ha en mjuk matta att lägga på trallen i förtältet? Då har vi på Kilands mattor ett stort utbud av mattor som passar ypperligt för det ändamålet.

Klicka här för att komma till vår sida med mattor för husvagn och husbil. 

I vår butik och i webbutiken så kommer det nu hela tiden in nya härliga vårnyheter.  Här nedan kan du se ett axplock bland alla nyheter.

Barnmattor från Kateha

Vi har tagit in det svenska varumärket Kateha som designar och tillverkar väldigt fina mattor. Du hittar alla våra mattor från Kateha här.