Vårt sortiment utökas hela tiden med nya fina mattor och denna våren har inte varit något undantag på den fronten. Så här kommer en liten kort uppdatering.

House Doctor 

House doctor mattor

House doctor är ett danskt varumärke som blivit mycket populärt den senaste tiden. I deras sortiment hittar man allt från lampor till möbler och även en del mattor, allt kännetecknas av en hög designgrad och trendrikiga produkter. Och det är just mattorna som vi nu tagit in i vårt sortiment. Klicka här för att komma till mattorna från House doctor.

Ny företagsavdelning

Företagsmattor

Många företagskunder hittar in till oss och det tycker vi är väldigt roligt. För att göra inköp av mattor till företag eller ofentliga verksamheter ännu enklare har vi skapat en speciell avdelning för just detta. På sidan samlar vi tips på lämpliga kategorier av mattor samt information om offerter med mera. Klicka här för att komma till vår företagssida. På bilden ovan ser du en entrématta med företagets egna logotype på, vilket är en av många populära produkter till företag.

Koskinn i massor

Koskinn

Vi har nu en massa härliga koskinn uppe i webbutiken och vi fotar och lägger upp mer hela tiden. Du hittar både svartvita, brunvita och mer ovanliga koskinn så som fjällkor, koskinn infärgade som zebraskinn med mera. Med en stor egen import kan vi hålla riktigt bra priser, vilket ju alltid är trevligt. Klicka här för att komma till koskinnen.