Nu stundar snart julen och förberedelserna är redan igång för fullt på många håll. Vi vet hur svårt det kan vara att hitta julklappar till nära och kära. Därför kommer här lite handfasta tips från oss på Kilands mattor. 

Dörrmatta - Apps

 

Dörrmattan för den app-galne

Man kan aldrig få nog av bra appar. Nu kan man ha dom även innaför dörren. Apps 139kr (50 x 80 cm. Klicka på bilden för mer info)

Lammskinn

Till alla fårskallar i släkten 

Fårskinn är hetare än någonsin. Ett mjukt och mysigt fårskinn kommer alltid till pass. Du kan ha det som sängmatta, hallmatta, lägga på en bänk, lägga det i en fåtölj, ja varstans där du vill höja mysfaktorn helt enkelt. Och vem vill inte det? En present som borde passa alla helt enkelt - fårskalle eller ej. Fårskinn / lammskinn 695 kr (Ca 60 x 100 cm, klicka på bilden för mer info.)

Klubbmattor

Klubbmattor till supporten

Kanske är brosan Bajenfan, morsan HV-fan eller så kanske faster inte har missat en endaste Gais-match dom senaste 29 åren? I så fall har vi julklappen du söker. Klicka på bilden för att se dom olika klubbmattorna vi har i sortimentet (för vi har mer än bara Hammarby-mattor) Klubbmattor från 139 kr.

Dörrmatta USA

 

Dörrmattan för USA-fantasten

Har du en kompis som inte gör annat än tjatar om och åker till USA? Då kanske den här sköna dörrmattan i ull föreställandes USA-flaggan vore den perfekta julklappen? Dörrmatta USA 298 kr (60 x 90 cm, klicka på bilden för mer info)

 Barnmatta giraff röd

Barnmatta för blivande zoolog

Känner du en person som har livet framför sig och som älskar djur? Eller kanske vill denne rentav arbeta på djurpark i framtiden? Du kan sluta leta - här är julklappen du ska ger bort! En mjuk och skön (luddfri) barnmatta med två söta giraffer på. Och skulle det vara så att giraffer inte direkt är favoritdjuret så finns samma matta både med flodhäst och med hund på. Mattan finns även med grön bottenfärg om någon skulle moppsa sig om att rött är en tjejfärg eller nått sånt larvigt. En djuriskt fin matta, det är det i vilket fall som helst. Barnmatta Giraff 850 kr (120 x 170 cm, klicka på bilden för mer info.)  

Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul!

Klubbmattor