Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kundtjänst: 020 -10 44 40

Kundtjänst

info@kilandsmattor.se

Besök kundtjänstsidan

Telefontider: helgfri måndag - fredag: 10.00-17.00
( lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt 79 kr
Varför välja oss Fri retur
Varför välja oss Öppet köp 90 dagar
0

Favoriter

Du har inga favoriter än
Visa alla

Heltäckningsmattor av återvunnet material

3 jun 2013 16:24:19

Heltäckningsmattor av återvunnet material

I vårt sortiment av heltäckningsmattor har vi nu fått i en serie heltäckningsmattor som är tillverkade av 100 procent återvunnet material. Garnet i heltäckningsmattorna är nämligen framställt av återvunna PET-flaskor. Visst är det fantastiskt vad man kan göra av återvunnet material!

Serien av heltäckningsmattor i återvunnet material har namnet Ecoline och finns i två varianter. Eco Soft är en mjuk och skön heltäckningsmatta med centimeterlång ludd och en härlig lyster. Eco Soft finns i fem behagliga färger, så det är bara till att välja den som du tycker allra bäst om.

Den andra varianten av heltäckningsmatta i serien Ecoline är Eco Natur som i dagsläget finns hemma i just en naturfärgad variant. Eco Natur har en längre lugg och inger en robust och naturnära känsla. Den längre luggen gör att mattan känns så där gosig så att man bara vill gosa ner tårna i den. De skiftande och varma naturtonerna i luggen skapar liv och djup i mattan.

Kolla in våra heltäckningsmattor för en renare framtid här! 

Skrivet i kategorin Sortiment av

Martin

Kommentarer

Heléne

skrev den 7 sep 2015
Hej, Köpte en grå/ svart heltäckningsmatta förr hösten, superfin. Men luggen blir så nertrampad, tips för att få den se ny ut igen, få upp luggen igen?

Mvh
Heléne

Skicka kommentar
* Obligatoriska fält