Vi på Jörgens Matthus tycker om inredning. För att hänga med i svängarna eller för att få en dos inspiration är inredningsbloggar kanon. Vi har satt ihop en lista med 8 av våra favoriter. 

Trendenser

Trendenser

Ett måste för alla inredningsintresserade att följa. Har blivit utsedd till Sveriges bästa inredningsblogg.

Below the Clouds

Below the Clouds

Här blandas grafisk form, arkitektur, inrednings- och möbeldesign. Given i din RSS-läsare!

Flex inredning

Flex inredning

Inredaren Annika driver bloggen och företaget Flex inredning. Här hittar man en stilren, modern lantlig känsla med mycket glada färger och kontraster.

Husligheter

Frilansjournalisten Maria Soxbo driver bloggen Husligheter där hon blandar allt från loppisfynd till tips om snygga designklassiker.

Resterande kommer snart...

Lotta Agaton

Lotta Agaton

Inredningsstylisten Lotta Agatons blogg som går under hennes eget namn är en blogg med fokus på det vita, stilrena med inslag av betong och andra rustika material.

Room and Serve

Room and serve

Här blandas stilar och olika inredningstrender. Helena Karjalainen har som mål att hela tiden ha en blogg där man hittar en stor dos inspiration och mycket nyheter från inredningsfronten.

Inspiration & design

Inspiration & design

En inredningsblogg där det bland annat utlovas "hemma-hos"-bilder, tankar kring inredning och budget-tips.

Emmas designblogg

Emmas designblogg

Gillar du den avskalade stilen med mycket naturmaterial och andra ruffa material och en bas i vitt med svarta inslag? Då är Emmmas designblogg bloggen för dig! Bloggen skrivs på engelska.

Saknar du din favorit i listan? Tipsa oss gärna i kommentarsfältet!