Lina Johansson

Lina Johansson

Vi älskar svensktillverkat, traditionell tillverkning och formgivare som brinner för sin vision. Allt det här står Design Lina Johansson för. Från studion i Stockholmsförorten Årsta har den här formgivaren skapat mattor och annan inredning sedan 2012. Mattorna tillverkas i Sverige med gammal vävteknik. Även materialen som består av bomullsvarp och plast är svensktillverkade.

Modernt formspråk och stiliga färgval

Lina Johansson ställer regelbundet ut sina mattor och andra kreationer på form- och inredningsmässor i både Sverige och utomlands. Formspråket är modernt, med raffiga mönster och stiliga färgval. Geometriska figurer blandas med naturliga motiv i färgsprakande komposition. Ändå känns mattorna härligt avspända och tar inte över ett helt rum. De lyser upp utrymmet och är mjuka för trötta fötter. Blir du trött på utseendet går det bra att vända på mattorna. De är gjorda för att vara vändbara, med en färgställning som skiftar något från sida till sida. Två mattor i en med andra ord!

Det här sortimentet erbjuder färg- och formstarka plastmattor. Bakom designen ligger både tanke och känsla. Förhoppningen är att mattorna ska skapa trivsel och göra hemmet hemtrevligt. Både utformning och kvalitet ska också stå emot tidens prov. Vi tycker att de här målen är nådda med råge.

Beställ mattor från Lina Johansson

Beställ vackra mattor som passar i alla möjliga inredningsstilar. Dessa mattor passar lika väl med mörka träslag som metalldominerad inredning! Du kan lägga dem i sovrum, vardagsrum, arbetsrum, barnrum och på många andra håll. Eller varför inte ge kontoret en färginjektion som imponerar på både dina besökare och personal? Med oss får du 90 dagars öppet köp, gratis returfrakt och strålande kundservice.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel