Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kundtjänst: 020 -10 44 40

Kundtjänst

[email protected]

Besök kundtjänstsidan

Telefontider: helgfri mån-tors: 10-17, fre 10-16
(lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt fr. 95 kr
Varför välja oss Fri retur
Varför välja oss Öppet köp 90 dagar
0

Favoriter

Du har inga favoriter än
Visa alla/Dela
Vi fyller 50 år! Fira med oss - 20% på badrumsmattor, barnmattor, trasmattor & dörrmattor! (ej metervaror) tom 31/10.

Classic Collection

Classic Collection komponerar färg och mönster med hjälp av tidlös design och moderna snitt. Resultatet är imponerande mattor som sätter prägel på varje rum. Deras goda hållbarhet och höga mysfaktor har skapat stor popularitet.

Ett tydligt fokus för Classic Collection är handvävda ullmattor där allt stämmer. Utifrån en avskalad grundfilosofi får varje kollektion nya designinslag inspirerade av intressanta platser och möten. Utöver vacker formgivning sticker företaget ut med sina goda arbetsvillkor.

Mattor skapade under humana arbetsförhållanden

Classic Collection formger sina mattor i Stockholm och tillverkningen sker i Indien. De professionella indiska hantverkarna bär på kunskap som gått i arv i generationer, vilket garanterar tillverkning med hög precision. Företaget har valt att inte ta några genvägar vad gäller arbetsvillkor. De är certifierade av Care & Fair, vilket garanterar att produktionen sker under humana arbetsförhållanden med skäliga löner och att barnarbete inte förekommer. För att främja bra skolgång och grundläggande sjukvård går en del av intäkterna tillbaka till familjer i regionerna där mattorna tillverkas.

Det här märket skapar något för var och en, med ett genomgående tema av hantverk, funktion och strålande skönhet. Bläddra runt i Classic Collections inspirerande sortiment och hitta mattor värda att drömma om. Deras färgkompositioner är lika sköna för sinnet som materialet är mot fötterna. Klicka hem mattorna hos oss! Med snabba leveranser kommer de förtrolla ditt hem på nolltid.