Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Mattor till kontor

På ett kontor är ljudnivån ofta hög, det kan vara gnisslet från stolar som dras ut, kollegor som pratar eller telefoner som ringer. Bullret och ljudet kan ibland vara distraherande för den som arbetar på kontoret, men det finns en smart och effektiv lösning – mattor till kontor. Med hjälp av våra kontorsmattor kan du på ett enkelt sätt dämpa höga ljud. Dessutom gör mattor att kontoret känns mer ombonat och trevligt vilket gör det mer inbjudande. Beroende på vilken arbetsplats du behöver ha dina mattor till, erbjuder vi många olika varianter. Här finns bland annat ljuddämpande och mjuka heltäckningsmattor i alla tänkbara färger. Vi erbjuder även bekväma arbetsplatsmattor som gör det bekvämare att stå upp vid skrivbordet.

Hitta kontorsmattor hos oss!

Hos oss på Kilands mattor är det enkelt och bekvämt att handla. Du kan köpa dina nya kontorsmattor till billiga priser online, något som gör det enklare att jämföra utbudet samt att du sparar tid. I vårt breda sortiment av kontorsmattor kan du välja bland många olika varianter. Våra heltäckningsmattor är populära och finns i många olika kvaliteter och färger. Kanske söker du endast en fin entrématta som hälsar nya kunder välkomna till kontoret? Här hos oss hittar du alla typer av mattor för ditt kontor. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.

Här har vi samlat ett urval av lämpliga mattor för kontor. Gå gärna vidare och titta i följande kategorier och sidor för ett fulltäckande utbud: Mattor till företag och offentlig miljö, heltäckningsmattor, textilplattor, entrémattor, arbetsplatsmattor

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel