Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan
Kundtjänst

020 -10 44 40

Vardagar 10 - 17

Kundtjänst

info@kilandsmattor.se

Besök kundtjänstsidan

Telefontider: helgfri måndag - fredag: 10.00-17.00
( lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt 79 kr
Hemleverans 198 kr
Varför välja oss Fri retur
Snabb leverans
Varför välja oss Öppet köp
90 dagar

Din kundvagn är tom

Textilplattor

Mörkgrå och röda textilplattor som bildar ett mönster

Fördelarna med textilplattor är många, bland annat kan du enkelt anpassa mattorna så att de passar perfekt på kontoret eller i ditt hem. Dessutom skapar du snabbt en mer varm och inbjudande atmosfär med fina mattor över hela golvet. Att lägga heltäckande textiler på golvet ger en ombonad känsla i rummet samtidigt som textilplattor dämpar ljudnivån och akustiken. Beroende på hur övrig inredning ser ut kan du välja bland mängder av fina färger i vårt sortiment. Du kan även mixa och matcha textilplattor och lägga ett eget mönster genom att beställa olika färger. En stor fördel med just textilplattor är att de är enkla att lägga själv. Skulle du behöva byta ut en textilplatta är det inget problem. Ytterligare en fördel med textilplattor är att du kan plocka upp dem och ta med dem om exempelvis ditt företag flyttar till en ny lokal. Textilplattor passar även mycket bra på mässor då de är enkla att lägga och enkla att förvara.

För alla behov

Hos oss kan du hitta bra textilplattor för alla behov. Våra mattor passar utmärkt i såväl privata bostäder som i en kontorsmiljö. Att lägga textilplattor i ett kontor är smart eftersom det både mjukar upp en hård atmosfär samtidigt som ljudet sänks av gnisslande stolsben och skor och generellt dämpar ljudet i lokalen. Beroende på hur och vart du ska använda mattorna kan du välja bland olika kvaliteter i vårt sortiment. Här finns exempelvis kraftiga textilplattor i slitstark syntet som är både tålig och smutsavstötande.

Billiga och kvalitativa textilplattor hos oss

Här har du möjlighet att köpa helt nya textilplattor till riktigt bra och billiga priser. Att handla dina mattor online hos oss är smidigt och enkelt, du sparar både tid och energi. Få inspiration genom att gå igenom vårt sortiment av textilplattor och kolla på olika färger. För att mattorna ska hålla sig i ett fint skick länge är det alltid bäst att du tar itu med eventuellt spill direkt så att smutsen inte fastnar för hårt.

Vill du se vårt stora sortiment av heltäckningsmattor - klicka här!

14 produkt(er)

Rutnät  Lista 

Montreal grå - textilplatta
89 kr/platta
Se priset!
Quebec antracit - textilplatta
59 kr/platta

14 produkt(er)

Rutnät  Lista