20% på alla RYAMATTOR - kod shaggy20 (tom 31/5)

Fabula Living

Stilfull dansk design genomsyrar Fabula Livings kreationer. Är du ute efter en elegant och klassisk matta med moderna formelement har du kommit helt rätt. De försiktiga detaljerna gör mattorna mycket lättplacerade i rum med olika färgskalor och inredningsstilar. Klassisk formgivning blir aldrig omodern, och mattorna är gjorda för att hålla en lång tid. De är med andra ord bra investeringar.

Fabula Living mattor finns världen över

Fabula Living har funnits sedan 2004 och mattorna har idag hunnit sprida sig över hela världen. Inspiration hämtar formgivarna från Norden, naturliga färger och mönster. På så sätt skapas mattor som inte tar över men ändå har både personlighet och en stark historia. Bakom varje matta från Fabula Living ligger passion och genomtänkta val från ull till färdig produkt. Tillverkningen bygger på gamla vävtekniker och material som valts för sitt fina utseende och eftertraktade egenskaper. Eftersom de vävs för hand är ingen matta exakt lik en annan.

Designer Lisbet Friis

Designern Lisbet Friis har arbetat länge och tätt ihop med detta danska varumärket. Utöver samarbetet med Fabula Living har hon arbetat med färg, mönster och textilier för en rad omtyckta internationella varumärken inom mode och inredning. Under åren har hon vunnit flera pris för sitt kreativa arbete och har hållit utställningar världen över. Bland annat finns hon representerad i den permanenta kollektionen av danskt hantverk och formgivning på Danish Design Museum. Ge hemmet mer själ och avkoppling! Beställ en matta från Fabula Living hos oss idag för att få både snabb leverans och 90 dagars öppet köp! Söker du en modell du inte hittar här är det bara att höra av dig till oss så beställer vi den åt dig.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel