Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kundtjänst: 020 -10 44 40

Kundtjänst

[email protected]

Besök kundtjänstsidan

Kundtjänst & produktrådgivning 020 10 44 40.

Vill du komma i kontakt med vår företagsavdelning ring: 020 10 44 41

Telefontider: helgfri mån-tors: 10-17, fre 10-16
(lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt fr. 95 kr
Varför välja oss Fri retur
Varför välja oss Öppet köp 90 dagar
0

Favoriter

Du har inga favoriter än
Visa alla/Dela

Mattunderlägg/Halkskydd för mattor

Här finner du ett heltäckade utbud av halkskydd för dina mattor. Halkskydd, mattunderlägg eller halkmattor som det också kallas gör att dina mattor inte glider omkring på golvet - effektiv antiglid för mattor helt enkelt!

Behöver du ett mattunderlägg?

Det är inte helt ovanligt att mattor efter en tid kan hamna snett på golvet. Ett mattunderlägg med gummiunderlag är en utomordentlig lösning på detta problem. Vissa kombinationer av golv och mattor kan även resultera i extra låg friktion, som faktiskt kan innebära en definitiv halkrisk. Om du någonsin har halkat på en av dina mattor så är en halkskyddsmatta en billig investering för att reducera riskerna.

Glidskydd för mattor i olika storlekar och bredder

Våra halkskydd finns i både färdiga storlekar och på metervara, detta gör att det finns glidskydd för alla olika storlekar och varianter på mattor. Våra glidskyddsmattor håller bra kvalitet och kan tvättas i maskin om de blir dammiga eller smutsiga, vilket gör att de får en lång livslängd. Så passa på att råda bukt på dina glidande och halkande mattor redan idag och beställ halkskydd för dina mattor hos oss.