Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kundtjänst: 020 -10 44 40

Kundtjänst

[email protected]

Besök kundtjänstsidan

Telefontider: helgfri mån-tors: 10-17, fre 10-16
(lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt fr. 89 kr
Varför välja oss Fri retur
Varför välja oss Öppet köp 90 dagar
0

Favoriter

Du har inga favoriter än
Visa alla/Dela

Zebraskinn

Ge rummet det där lilla extra med hjälp av en iögonfallande zebraskinnmatta! Här hittar du ett stort utbud av läckra zebramattor till billiga priser – alla är unika och skiljer sig från varandra.

Inte riktigt zebraskinn

Även om våra zebraskinn ser väldigt äkta ut är detta inga äkta zebraskinn utan koskinn med ett zebratryck. Det vill säga - färgade koskinn. Våra zebramattor kommer från Argentina eller Brasilien och håller mycket hög kvalitet. Eftersom inget skinn är det andra likt (och endast kommer i ett exemplar), kan du vara säker på att få något alldeles unikt.

Zebraskinnmattor blir genast ett blickfång i inredningen och passar perfekt i både en stilren och modern inredning som i en mer ombonad och orientalisk inredning.

Håll ditt zebraskinn rent

Ett Zebraskinn kan du enkelt hålla rent genom att regelbundet dammsuga mattan. Även att hänga ut mattan på vädring kan vara bra för att få bort damm. Vid svårare fläckar kan du torka av din matta med ljummet vatten och en mjuk svamp. Vid fläckar är det alltid bra att så fort som möjligt få bort den så att fläcken inte torkar och fastnar djupare i mattans fibrer.