Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Äkta fårskinn

Fårskinn är en ren naturprodukt som skapar en rejäl mysfaktor i ditt hem. Varje skinn är unikt, fårskinnen på bilderna du ser här nedan är endast produktexempel, men bilderna är väldigt snarlik produkten som levereras. Här hittar du fårskinn och fårskinnsmattor i alla möjliga varianter. Vill du ha hjälp med att välja rätt fårskinn får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig.

Stort utbud av äkta fårskinn

Här hos oss hittar du ett av Sveriges största sortiment av fårskinnsprodukter. Vi har både skinn i olika varianter och storlekar, kuddar och stolsdynor. Vi har ett svårslaget utbud av fårskinn som du förmodligen inte hittar någon annanstans. Våra priser är konkurrenskraftiga och produkterna håller fin kvalitet. 

Användningsområdena för fårskinnsmattor är många

Ett fårskinn kan du lägga på golvet, i din favoritfåtölj, på sängen, som filt till ditt barn, eller på en bänk för att göra den lite mjukare. Andra sätt som du kan använda fårskinn på är till exempel att placera det i en barnvagn eller i sätet i bilen under vintertid så att det blir lite varmare. Användningsområdena för fårskinnsmattor är helt enkelt väldigt många. 

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel