Skimmer mocha - handvävd ullmatta

Endast %1 kvar
SKU
106896
2 450 kr
2 450 kr

Finns även i följande varianter

  • Frakt från 95 kr
  • Öppet köp i 90 dagar
  • Fri returfrakt
  • Trygg e-handel
  • Verifierade kundomdömen och produktrecensioner

Produktinformation

I mattan Skimmer möts det lyxiga och det jordnära. Mattan har en fin glans och lyster som inger en känsla av lyx, och som möter mattans dova, jordnära färg. Med en tidlös och elegant design ville vi ta fram en matta som blir en smakfull detalj bland den övriga inredningen i rummet. Skimmer är handvävd i ull, och har en kort, tät lugg som gör att den blir mjuk och skön under fötterna. Mattan är tillverkad i mjukaste ull från Nya Zeeland, ett fantastiskt naturmaterial som är slitstarkt och naturligt smutsavvisande. Den höga kvaliteten på mattan gör att den tål många års slitage och klarar av att vandra i generationer. Här är Skimmer i färgen mocha.

Om Kilands Creation

Vi skapade Kilands Creation då vi såg att det saknades tidsenliga, prisvärda mattor med premiumkänsla på marknaden. Inom Kilands Creation designar och tillverkar vi mattor i samarbete med utvalda producenter och fabriker. Vi jobbar med naturmaterial så som ull, jute och bomull men även med noga utvalda syntetmaterial. VI lägger stor vikt på hållbarhet i produktionen - både för människa och miljö. Läs mer och se alla mattor från Kilands Creation här.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands mattor är anslutna till den internationella organisationen Care & Fair. Care & Fair arbetar för att främja människors arbetsvillkor, förhindra barnarbete samt värna om miljön i Indien och Pakistan, där många mattor tillverkas. Alla mattor i Kilands Creation i naturmaterialen ull, bomull och jute tillverkas i Indien.

Egenskaper

Artnr 106896
Typ Handvävd ullmatta
Material Ull
Tjocklek ca 18 mm
Tvättråd Fläckar avlägsnas med en ren ljus frottéhandduk, lite ljummet vatten och milt rengöringsmedel. För tvätt av hela mattan rekommenderas fackmässig plantvätt.
Varumärke Kilands Creation

Omdömen

Inspiration från @kilandsofficial

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel