Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Sarek natural brown - handvävd ullmatta

Endast %1 kvar
SKU
105102
2 390 kr
2 390 kr

Finns även i följande varianter

  • Frakt från 95 kr
  • Öppet köp i 90 dagar
  • Fri returfrakt
  • Trygg e-handel
  • Verifierade kundomdömen och produktrecensioner

Produktinformation

Mattan Sarek har vi tagit fram då vi ville kunna erbjuda våra kunder en mjukare och tjockare matta i naturmaterialet ull, ett material som vi håller varmt om hjärtat. Anledningarna till det är flera, men bland annat är ullen varm och ombonande, samtidigt som den är tålig och slitstark. Sarek är handvävd och vävd med en teknik som gör att ullen ser ut som små tovade bollar på rad. De tovade bollarna gör Sarek till en lite tjockare ullmatta och som är mjuk och skön att sätta fötterna på. Med Sarek på golvet höjs mysfaktorn i rummet rejält. Sarek finns i flera färger och storlekar. Här är Sarek i färgen natural brown. Vi gillar Sarek. Hoppas att du också kommer att göra det.

Om Kilands Creation

Vi skapade Kilands Creation då vi såg att det saknades tidsenliga, prisvärda mattor med premiumkänsla på marknaden. Inom Kilands Creation designar och tillverkar vi mattor i samarbete med utvalda producenter och fabriker. Vi jobbar med naturmaterial så som ull, jute och bomull men även med noga utvalda syntetmaterial. VI lägger stor vikt på hållbarhet i produktionen - både för människa och miljö. Läs mer och se alla mattor från Kilands Creation här.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands mattor är anslutna till den internationella organisationen Care & Fair. Care & Fair arbetar för att främja människors arbetsvillkor, förhindra barnarbete samt värna om miljön i Indien och Pakistan, där många mattor tillverkas. Alla mattor i Kilands Creation i naturmaterialen ull, bomull och jute tillverkas i Indien.

Egenskaper

Artnr 105102
Typ Handvävd ullmatta
Material Ull
Tjocklek ca 16 mm
Tvättråd Fläckar avlägsnas med en ren ljus frottéhandduk, lite ljummet vatten och milt rengöringsmedel. För tvätt av hela mattan rekommenderas fackmässig plantvätt.
Varumärke Kilands Creation

Omdömen

Inspiration från @kilandsofficial

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel