Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Hallmattor och korridorsmattor

Hos oss på Kilands mattor erbjuder vi hallmattor i flera olika färger och former. En bra hallmatta kan effektivt hålla smuts borta, samtidigt som den fungerar som en snygg inredningsdetalj. Den kan dessutom hjälpa till att täcka över ett kallt och hårt golv. En klok idé är att välja en matta som kompletterar den övriga inredningen på ett smart sätt. Till exempel skulle man kunna tänka sig att en i övrigt lite minimalistisk inredning i hallen skulle kunna lyftas genom att bryta av med en färgglad matta. Skulle du tvärtom ha en färgglad inredning kan en enfärgad och lite stramare hallmatta vara ett bättre alternativ.

Inred med hallmattor

Välj mellan stora, små, mönstrade och enfärgade mattor i olika kvaliteter och prisklasser. Oavsett vad du letar efter hoppas vi att du hittar en passande matta hos oss.

Skulle du inte hitta någon matta som passar dig så får du gärna höra av dig via telefon eller mejl. Vi försöker ständigt bredda vårt sortiment med fler mattor och tar gärna emot tips och förslag på motiv och modeller. Vårt mål är att alla ska kunna hitta sin matta hos oss.

Sköt om din hallmatta

Vi erbjuder hallmattor i olika material, som plast och syntetiska material men även i ull och bomull. Det kan därför vara klokt att läsa hur du bäst rengör din matta. Vissa mattor går nämligen att köra i tvättmaskin, medan vissa mattor behöver rengöras för hand. Har du frågor gällande tvätt- och skötselråd så hjälper vi dig gärna med det.

Vi är även vana att hjälpa dig som kund att hitta rätt bland olika modeller och stilar. Har du frågor? Hör då av dig så hjälper vi dig!

Hallmattor på metervara

Om du är intresserad av en extra lång hallmatta (i en specifik längd), erbjuder vi även hallmattor på metervara. Vill du få din matta kantad finns även den möjligheten. Svårare än så behöver det inte vara att köpa en matta – precis så som du vill ha den.

Familjeföretag i 3:e generationen

Vi på Kilands mattor har haft en vision sedan starten 1971 om att leverera den bästa köpupplevelsen i en av Nordens största mattbutiker. Oavsett om du köper din matta fysiskt i vår butik, eller online. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda riktigt bra mattor, till bra priser. Vi vill att du ska kunna känna att du får det bästa erbjudandet när du handlar av oss.

Välkommen till Kilands mattor!

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel