Din produkt är lagd i varukorgen
Fortsätt handla
Gå till kassan

Kundtjänst: 020 -10 44 40

Kundtjänst

[email protected]

Besök kundtjänstsidan

Kundtjänst & produktrådgivning 020 10 44 40.

Vill du komma i kontakt med vår företagsavdelning ring: 020 10 44 41

Telefontider: helgfri mån-tors: 10-17, fre 10-16
(lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt fr. 95 kr
Varför välja oss Fri retur
Varför välja oss Öppet köp 90 dagar
0

Favoriter

Du har inga favoriter än
Visa alla/Dela

Konstgräs

Här hittar du ett heltäckande sortiment konstgräs i hög kvalitet i olika varianter och utförande. Vi har konstgräs i plast av olika kvaliteter och prisklasser och levererar över hela landet. Oavsett om du är ute efter en tjock eller tunnare konstgräsmatta så hjälper vi dig att hitta ett plastgräs som passar ditt ändamål.

Konstgräsmattor till låga priser

Tack vare vår stora egna import är våra priser konkurrenskraftiga. Med konstgräsmattor, även kallat fuskgräs kan du skapa fina gröna ytor som upplevs som riktigt gräs, med den stora fördelen att det inte behöver klippas och alltid håller sig grönt och fint. Vi har flera olika varianter av konstgräs som passar olika typer av ändamål. En konstgräsmatta kan du lägga på många platser, exempelvis på balkongen, altanen, uteplatsen, vid poolen, eller på någon annan trevlig plats.

Konstgräs på metervara

Våra gräsmattor i plast säljs på löpmeter, du bestämmer helt själv hur lång matta du vill ha på produktsidan, så skapar vi efter ditt önskade mått. Önskar du få hjälp med din beställning eller råd kring ditt val av matta är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig.