Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Gymmattor/gymgolv och sportmattor

Hos oss på Kilands hittar du ett stort utbud av gymmattor, gymgolv, träningsgolv, träningsmattor och sportmattor. Vi har mattor som passar olika ändamål och olika sporter, både för hemmagym och professionella verksamheter. Här finns både hästmattor och stallmattor och du kan också hitta din gymmatta, ditt gymgolv eller träningsgolv. Vi har också mattor för kennel och träning med hundar som passar utmärkt för exempelvis hundklubbar.

Stötdämpande och ljuddämpande golv

Det som ofta kännetecknar denna typ av mattor och golv är att de skapar ett underlag som är stötdämpande, ljuddämpande och som samtidigt tål hårt slitage. Mattorna skyddar samtidigt även underlaget och din utrustning från slitage. Ett stort plus är att du också minskar halkrisken ordentligt med våra mattor. Många av mattorna finns som pusselmattor i form av fyrkanter som du lägger ihop till ett helt golv efter ditt behov på de ytor du önskar täcka.

Gymmattor/gymgolv på metervara

Hos oss kan du få mattan i exakt det mått som du önskar, då vi har flertalet gymmattor och gymgolv på metervara. Önskar du din matta i en färdig storlek så har vi såklart också ett stort utbud även där.

Mattor för olika ändamål för gym, idrott och sport

När man är på jakt efter mattor att ha i sin lokal och verksamhet så behöver mattorna många gånger fylla flera olika funktioner. Här hittar du exempelvis ett konstgräs för gym, som är en gymmatta i konstgräs som tål högt slitage, men som också har markeringar med linjer och siffror som kan används för olika övningar. Vi har olika tjocklekar och hårdheter på mattor för att du ska kunna anpassa valet av matta för olika moment inom exempelvis gym och styrketräning. Är du istället på jakt efter matta till ditt stall har vi olika varianter och lösningar även för det.

Många skidanläggningar väljer att köpa gummimattor från oss för att lägga vid passager där man går med pjäxor för att undvika halka och minska ljud. Även ishallar och utomhusrinkar har ofta behov av gummimattor i anslutningen till isen där man går med skridskor.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel