Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Stjärnmattor

Vill du se en stjärna? Se på… din matta! Att stå ensam utomhus och frysa i vinternatten är ganska onödigt. Välj istället en tjock och varm ullmatta nästa gång du vill studera stjärnor. Det blir mycket gosigare. Spana in Kilands mattors många mattor med stjärnmönster.

Välj en ullmatta eller plastmatta med stjärna

Stjärnmattor tillhör mattornas klassiker. Det har alltid funnits mattor med en stor stjärna i mitten och varianter med flera mindre stjärnor. Många förknippar nog stjärnmönstrade plastmattor och ullmattor med advent och julstämning. Men vem vill inte att det ska kännas som julafton hela året?

Stjärnor i olika former är populära mönster på Kilands mattors svensktillverkade plastmattor. De marina kopplingarna är också tydliga. En rund matta med en stjärna eller ett ankare är en självskriven kandidat för många som funderar på lämpliga alternativ till kajutan i fritidsbåten.

Stor matta med stjärna 200x300 cm eller 250x350 cm?          

Vill du att din nya köksmatta ska vara en praktisk svensktillverkad plastmatta eller en vacker och slitstark svenskdesignad ullmatta? Välkommen att upptäcka Kilands mattors många stora stjärnmattor.

En stor matta, med en stjärna eller ett mönster av stjärnor, under till exempel din soffgrupp håller ihop möblemanget och skapar ett rum i rummet. Ofta behöver du då en storlek på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hur stor matta du behöver under ditt matbord beror såväl på bordets storlek som proportionerna på ditt kök eller matsal. I regel är 200x300 cm en lämplig minsta storlek och många väljer 250x350 cm. Läs gärna mer om Kilands mattors extra stora mattor med stjärnor och möjligheten att beställa specialmått.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel