Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Randiga mattor

En randig matta – så klassiskt men ändå så kaxigt. Våga utmana perspektiven i ditt hem med randiga mattor. Rulla ut en stor ullmatta med breda ränder under matbordet och upptäck hur hela köket växer i bredd. Eller pröva att rulla ut en lång, smal och randig plastmatta i hallen och se hur rummet upplevs som ännu längre än tidigare.

Våga förändra ditt hem med en randig matta! 

Olika rum kräver olika mattor. Och ibland känner du helt enkelt att det är dags att bryta gamla invanda mönster. Oavsett om du söker en rund randig matta till ditt runda köksbord, en randig matta till ett barnrum eller en riktigt stor som rymmer hela din soffa i vardagsrummet så finns det många spännande mattor att upptäcka. Du kan välja mellan traditionella smalrandiga trasmattor i bomull och stilrent moderna bredrandiga mattor i fin slitstark ull. Självklart kan du också köpa praktiska svensktillverkade plastmattor vars färgstarka ränder ger dig den där kaxiga färgklicken som du söker efter i ditt ljusa kök.

Kommer det att passa bäst i ditt hem med en diskret tvåfärgad randig matta? Eller är du tillräckligt modig för att välja en färgglad randig ullmatta som inte skäms för att ta plats?   

Stor randig matta 200x300 cm eller 250x350 cm?

Stora mattor blir allt mer populära. En stor randig matta under till exempel din soffgrupp håller ihop ditt möblemang och skapar ett naturligt rum i rummet. Ofta behöver du då en storlek på 250x350 cm eller 300x400 cm. Hur stor mattan under ditt matbord behöver vara beror såväl på bordets storlek som proportionerna på ditt kök eller matsal. I regel är 200x300 cm en lämplig minsta storlek och många väljer 250x350 cm.

Kilands mattor erbjuder många mattor i stora storlekar, såväl randiga ullmattor som randiga maskinvävda wiltonmattor. Läs gärna mer om extra stora mattor och möjligheten att beställa specialmått.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel