Kolding silver - handvävd ullmatta

Endast %1 kvar
SKU
107956
890 kr
890 kr

Finns även i följande varianter

  • Frakt från 95 kr
  • Öppet köp i 90 dagar
  • Fri returfrakt
  • Trygg e-handel
  • Verifierade kundomdömen och produktrecensioner

Produktinformation

Kolding är en slät handvävd ullmatta i naturnära färgtoner. I Kolding vill vi kunna erbjuda våra kunder en prisvärd, lättanvänd och slitstark matta i naturmaterial. I all sin enkelhet kan Kolding fylla många funktioner, och användningsområdena är många. Den släta ytan gör att Kolding passar lika bra i vardagsrummet, som vid matplatsen, i hallen eller i barnrummet. Mattan är tillverkad i ull som är ett tåligt naturmaterial som ger en varm och ombonande känsla i rummet. De snygga nyansskiftningarna i garnet skapar liv i mattan. Här är Kolding i färgen silver.

Om Kilands Creation

Vi skapade Kilands Creation då vi såg att det saknades tidsenliga, prisvärda mattor med premiumkänsla på marknaden. Inom Kilands Creation designar och tillverkar vi mattor i samarbete med utvalda producenter och fabriker. Vi jobbar med naturmaterial så som ull, jute och bomull men även med noga utvalda syntetmaterial. VI lägger stor vikt på hållbarhet i produktionen - både för människa och miljö. Läs mer och se alla mattor från Kilands Creation här.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands mattor är anslutna till den internationella organisationen Care & Fair. Care & Fair arbetar för att främja människors arbetsvillkor, förhindra barnarbete samt värna om miljön i Indien och Pakistan, där många mattor tillverkas. Alla mattor i Kilands Creation i naturmaterialen ull, bomull och jute tillverkas i Indien.

Egenskaper

Artnr 107956
Typ Handvävd ullmatta
Material Ull
Tjocklek ca 8 mm
Tvättråd Fläckar avlägsnas med en ren ljus frottéhandduk, lite ljummet vatten och milt rengöringsmedel. För tvätt av hela mattan rekommenderas fackmässig plantvätt.
Varumärke Kilands Creation

Omdömen

Inspiration från @kilandsofficial

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel