Kerala - jutematta

Endast %1 kvar
SKU
102836
299 kr
299 kr

Finns även i följande varianter

  • Frakt från 95 kr
  • Öppet köp i 90 dagar
  • Fri returfrakt
  • Trygg e-handel
  • Verifierade kundomdömen och produktrecensioner

Produktinformation

Mattor i jute är omtyckta i det skandinaviska hemmet, och har kommit att bli en tidlös klassiker. Vi bestämde oss för att ta fram en jutematta i vårt sortiment. Och så föddes Kerala, vår egen handvävda jutematta som idag finns i flera olika storlekar. Jute är ett slitstarkt naturmaterial och namnet Kerala tog vi då den jute som mattorna tillverkas av kommer från staden Kerala i södra Indien. Med sin lite grövre väv av jute får ger Kerala en robust känsla, men samtidigt blir den elegant i sin enkelhet. Användningsområdena är många, och mattan fungerar lika bra i en lägenhet i stan som i sommarstugan på landet. Hoppas du ska tycka om Kerala lika mycket som vi gör.

Om Kilands Creation

Vi skapade Kilands Creation då vi såg att det saknades tidsenliga, prisvärda mattor med premiumkänsla på marknaden. Inom Kilands Creation designar och tillverkar vi mattor i samarbete med utvalda producenter och fabriker. Vi jobbar med naturmaterial så som ull, jute och bomull men även med noga utvalda syntetmaterial. VI lägger stor vikt på hållbarhet i produktionen - både för människa och miljö. Läs mer och se alla mattor från Kilands Creation här.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands mattor är anslutna till den internationella organisationen Care & Fair. Care & Fair arbetar för att främja människors arbetsvillkor, förhindra barnarbete samt värna om miljön i Indien och Pakistan, där många mattor tillverkas. Alla mattor i Kilands Creation i naturmaterialen ull, bomull och jute tillverkas i Indien.

Egenskaper

Artnr 102836
Typ Jutematta
Material Jute
Tjocklek ca 10 mm
Tvättråd Fläckar avlägsnas med en ren ljus frottéhandduk, lite ljummet vatten och milt rengöringsmedel.
Varumärke Kilands Creation
Vändbar Ja (båda sidor kan användas uppåt)

Omdömen

Inspiration från @kilandsofficial

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel