Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Kalix natural ivory - handvävd ullmatta

Endast %1 kvar
SKU
105698
760 kr
760 kr

Finns även i följande varianter

  • Frakt från 95 kr
  • Öppet köp i 90 dagar
  • Fri returfrakt
  • Trygg e-handel
  • Verifierade kundomdömen och produktrecensioner

Produktinformation

I Kalix blir det enkla det vackra. Mattan Kalix är en av våra mest omtyckta mattor, och det är en matta för många platser i hemmet: i vardagsrummet, till matplatsen, i sovrummet, i barnrummet, i hallen eller där du önskar. I Kalix ville vi ta fram en matta med slät yta, men som ändå andas liv och värme. Kalix är handvävd i ull, ett naturmaterial som är tåligt och slitstarkt, men också varmt, ombonande. Vävningen och de grova garntrådarna i, skapar struktur och liv i mattan. Här är Kalix i färgen natural ivory. Vi hoppas att Kalix blir en lika stor favorit hos dig, som den är hos oss.

Om Kilands Creation

Vi skapade Kilands Creation då vi såg att det saknades tidsenliga, prisvärda mattor med premiumkänsla på marknaden. Inom Kilands Creation designar och tillverkar vi mattor i samarbete med utvalda producenter och fabriker. Vi jobbar med naturmaterial så som ull, jute och bomull men även med noga utvalda syntetmaterial. VI lägger stor vikt på hållbarhet i produktionen - både för människa och miljö. Läs mer och se alla mattor från Kilands Creation här.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands mattor är anslutna till den internationella organisationen Care & Fair. Care & Fair arbetar för att främja människors arbetsvillkor, förhindra barnarbete samt värna om miljön i Indien och Pakistan, där många mattor tillverkas. Alla mattor i Kilands Creation i naturmaterialen ull, bomull och jute tillverkas i Indien.

Egenskaper

Artnr 105698
Typ Handvävd ullmatta
Material Ull
Tjocklek ca 12 mm
Tvättråd Fläckar avlägsnas med en ren ljus frottéhandduk, lite ljummet vatten och milt rengöringsmedel. För tvätt av hela mattan rekommenderas fackmässig plantvätt.
Varumärke Kilands Creation

Omdömen

Inspiration från @kilandsofficial

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel