Kundtjänst

020 -10 44 40

Vardagar 10 - 17

Kundtjänst

info@kilandsmattor.se

Besök kundtjänstsidan

Telefontider: helgfri måndag - fredag: 10.00-17.00
( lunchstängt mellan 12.30-13.30)

Varför välja oss Frakt 79 kr
Hemleverans 198 kr
Varför välja oss Fri retur
Snabb leverans
Varför välja oss Öppet köp
90 dagar

Din kundvagn är tom

Vi har för tillfället problem med vår växel, vg använd chatt eller mail under tiden.

Jobba på Kilands mattor

Jobba hos oss

Här lägger vi ut information om lediga tjänster. Skulle vi inte ha några lediga tjänster ute just nu får du gärna skicka en spontanansökan. 


 

Extrapersonal 

2017-08-04

Inför hösten söker vi nu extrapersonal till vår butik på Solåsen i Jönköping. Tjänsten/tjänsterna avser främst helgarbete, men vid behov kan även timmar under veckorna bli aktuella. Butikens öppettider är måndag-fredag 10-18, lördag 10-15 och söndag 11-15. 

Du kommer arbeta i vår butik som säljare där du jobbar aktivt med våra kunder för att de ska hitta rätt matta till sitt hem. Vi har ett av Sveriges största sortiment av mattor vilket gör den personliga kontakten i butiken viktig för att vägleda kunden i sin köpprocess. Utöver försäljning kommer du att arbeta med inkommande varor som ska packas upp och hängas upp i butiken, prismärkning samt se till att butiken är snygg och fräsch.

Vi söker en student, gärna med två till tre år kvar på sin studietid, men det är inget krav. Vi ser gärna att personen vi söker har följande kvalifikationer:


•Vana från detaljhandeln är ett plus men inte ett krav.
•God fysik då arbetet kan innebära tunga lyft.
•Samarbetsvillig och flexibel.
•Glad, positiv och social.

Maila din ansökan till erika@kilandsmattor.se
Vid frågor ring Martin på 0703-04 54 07

Tjänsten tillsätts löpande.

Kilands mattor är ett familjeföretag som funnits i Jönköping sedan 1960-talet. Vi säljer mattor i vår 1000 kvm stora butik på Solåsen samt online i vår växande e-handel på kilandsmattor.se och kilands.no. Kilands mattor omsätter idag ca 30 miljoner och har cirka 15 anställda.

Gilla oss på Facebook Följ oss på Instagram