Snabb leverans - Öppet köp i 30 dagar - Fri retur
036-12 29 00 info@kilandsmattor.se
Frakt 79 kr / heltäckningsmattor 198 kr

Jobba på Kilands mattor

Jobba hos oss

Här lägger vi ut information om lediga tjänster. Skulle vi inte ha några lediga tjänster ute just nu får du gärna skicka en spontanansökan. 


Kilands mattor söker medarbetare

2016-09-21

Vill du jobba i ett växande företag med omväxlande arbetsuppgifter, trevliga arbetskollegor och förmånliga villkor? Är du en social och samarbetsvillig person som har god arbetsmoral och som inte är rädd för att hugga i? Då ska du söka den lediga tjänsten hos oss. Vi ser gärna att du har erfarenhet från detaljhandeln, men det är inte ett krav.

Information om tjänsten

Beskrivning av tjänsten

Du kommer arbeta i vår butik som säljare där du jobbar aktivt med våra kunder för att de ska hitta rätt matta till sitt hem. Vi har ett av Sveriges största sortiment av mattor vilket gör den personliga kontakten i butiken väldigt viktig för att vägleda kunden i sin köpprocess. Utöver försäljning kommer du att arbeta med inkommande varor som ska packas upp och hängas upp i butiken, prismärkning samt se till att butiken är snygg och fräsch. En del av arbetet är också att jobba med kundbeställningar där du tar ansvar från det att kunders mattor ska beställas hos våra leverantörer tills det att mattorna kommer hem och kunderna ska meddelas.

Tjänstens omfattning

Tjänsten är på 70-80% med varierande arbetstider. Tjänsten innefattar viss helgtjänstgöring i butiken. Butikens öppettider är måndag-fredag 10-18, lördag 10-15 och söndag 11-15.

Vi ser gärna att personen vi söker har följande kvalifikationer

  • Vana från detaljhandeln är ett plus men inte ett krav.
  • God fysik då arbetet kan innebära tunga lyft.
  • Samarbetsvillig och flexibel.
  • Glad, positiv och social.

Maila din ansökan till martin@kilandsmattor.se
Vid frågor ring Johan på 0707-56 73 36

Tjänsten tillsätts löpande.

Gilla oss på Facebook Följ oss på Instagram