Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Handvävda ullmattor

Vävda ullmattor har en lång tradition i vår historia. Människans historia alltså. Att vi sedan gammalt valt just ullmattan kan till stor del hänga ihop med ullens fantastiska egenskaper. En ullmatta är tack vare ullens uppbyggnad både slitstark och motståndskraftig. Och har du tänkt på att smutsen ofta lägger sig ovanpå mattan eftersom ullen är naturligt fet? Det gör att din matta blir enkel att dammsuga.

Ta väl hand om din handvävda ullmatta

Även om du förmodligen kommer vara mycket rädd om din nya matta och sköta om den enligt våra råd, kommer den nog ändå bli smutsig till slut. För att minska slitaget på ullmattan är det smart att regelbundet dammsuga den och hålla den ren. Tänk på att även dammsuga under mattan för att hindra skador på mattans baksida. Så när du ändå är i farten, se till att vara extra noga med att göra rent på undersidan.

En ullmatta under bordet

Här på Kilands mattor har vi ett stort sortiment av handvävda ullmattor. Vi har slätvävda ullmattor utan lugg som passar utmärkt för att ha under bord och stolar. Även mjukare mattor är något som finns i sortimentet och kan ge TV-rummet en extra myskänsla. Välj mellan olika stilar, färger och mönster online eller spana in mattorna i vår butik.Ibland kan det ändå vara riktigt svårt att bestämma vilken matta som passar bäst. Vill du få personliga tips och rekommendationer? Varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst som gärna hjälper dig hitta din nya favoritmatta.

Familjeföretag i 3:e generationen

Vi på Kilands mattor har haft en vision sedan starten 1971 om att leverera den bästa köpupplevelsen i en av Nordens största mattbutiker. Oavsett om du köper din matta fysiskt i vår butik, eller online. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda riktigt bra mattor, till bra priser. Vi vill att du ska kunna känna att du får det bästa erbjudandet när du handlar av oss. Välkommen till Kilands mattor!

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel