Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Gångmattor - metervara

Vi har ett stort urval av gångmattor på metervara till låga priser som du kan beställa både online och i butik. Här hittar du mattor av olika typer i olika mönster och färger som passar både för hem och företag. Den vanligaste bredden är 80 cm men det finns även på 100, 67 och 50 cm. Du bestämmer själv hur lång din matta ska vara. Vi skär sedan till mattan och syr till kanterna snyggt och fint.

När det kommer till inredning är det ofta kul att skapa något som både känns trendigt men samtidigt personlig och unikt. Mattor är golvets motsvarighet till väggarnas tavlor, något vackert att se på och som samtidigt bäddar in ett rum. Här hittar vårt stora utbud av vackra gångmattor på metervara, detta är ett utmärkt alternativ när du själv vill kunna bestämma längden på din matta.

Vi erbjuder alla tänkbara mattor på metervara. Här finns bland annat gångmattor i orientalisk stil, i modernt utseende och med olika texturer. När du har hittat den matta som känns bäst för just ditt hem eller din verksamhet, lägger du enkelt din beställning så skär vi till mattan i rätt längd och syr kanterna så mattan blir snygg.

Vilken matta ska jag välja?

Att välja ut en matta kan vara ganska svårt. Anledningen är oftast att utbudet är väldigt varierat och brett, vilket kan göra det svårt att välja. För att du ska bli nöjd med din gångmatta på metervara, gäller det att fundera på olika saker. Dels är det bra om du föreställer dig hur mattan kommer att se ut i rummet och i vilket typ av ändamål mattan ska användas till. Ska mattan ligga i ett litet rum? I så fall kan det vara smart att inreda med ljusa färger, inklusive en ljus matta. På så sätt skapas en illusion om att rummet är större och rymligare än vad det är. Om rummet är möblerat med en viss typ av möbler eller färgsättning, kan du matcha gångmattan så att den smälter in och skapar ett fint helhetsintryck i rummet. Möjligheterna med en måttbeställd gångmatta är många!

Vi har även ett stort uravl av gångmattor i färdiga längder. Klicka här för att se våra gångmattor i färdiga längder.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel