Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Dörrmattor och entrémattor

Eftersom hallen är det första dina gäster möts av vill vi självklart göra ett bra intryck redan i hallen. En dörrmatta kan hjälpa dig med det. Mattan fyller inte bara en praktisk funktion, utan är även snygg att se på. Köper du en dörrmatta med ett roligt budskap kan du även överraska dina gäster. För visst är det väl ganska trevligt om dina gäster står där och småler när du öppnar dörren för dem?

Dörrmattan är designad i ett material som kan suga åt sig grus, vatten och annan smuts från skosulorna. På så sätt är en dörrmatta också ett bra val för att slippa städa golvet varje gång du haft besök av någon med smutsiga skor.

Stort sortiment av entremattor

Vi har samlat ett av Sveriges största utbud av entré- och dörrmattor. Här kan du lätt hitta den matta som bäst passar ditt hem, butik eller kontor. Välj mellan en liten, stor eller en rektangulär dörrmatta. Valet är helt och hållet ditt. För den stilmedvetna kunden har vi våra eftertraktade, naturfärgade kokosmattor.

Kanske är du på jakt efter en matta med ett roligt budskap, en matta med ett coolt mönster eller något helt annat?

Hos oss på Kilands mattor finns även möjligheten att få din matta måttbeställd så att den passar perfekt till din hall och entré. Många av mattorna är även tillverkade med en baksida i gummi, något som gör att mattan ligger stadigt på golvet utan att halka omkring.

Entremattor på metervara

Om du är intresserad av längre mattor säljer vi även entrémattor som metervara. Du kan därmed få din matta i exakt de mått du önskar. Svårare än så behöver det inte vara att köpa en matta.

Vi hoppas du hittar något som passar här hos oss! Skulle du mot förmodan inte hitta den dörrmatta du vill ha så är du välkommen att höra av dig till oss. Du kanske till och med har ett förslag på en matta som vi idag inte har i sortimentet men skulle kunna utöka vårt sortiment med!

Dörrmattor med tryck

Om din förening eller ditt företag är intresserade av specialdesignade dörrmattor med tryck så finns även denna möjlighet. Vi trycker din logotyp, ditt budskap eller ditt namn på mattor i många olika färger som vi sedan skickar till dig. Hos oss gäller inget köptvång efter korrekturframtagning, ingen kostnad för själva framtagningen och inte heller någon startavgift. Hör av dig så berättar vi mer!

En matta av hög kvalitet

Handlar du hos Kilands mattor kan du vara trygg med att din matta kommer hålla länge. Men glöm inte att även du kan påverka mattans livslängd. Tänk på att regelbundet dammsuga din matta. För att även mattans undersida ska hålla bör du även dammsuga under själva mattan. Om du skulle spilla på den är det en bra idé att torka upp direkt. På så sätt slipper du ingrodda fläckar. Fler tips om skötsel av din matta hittar du på vår sida om skötselråd.

Visa underkategorier
90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel