Känner du inte igen dig? Vi uppdaterar vårt utseende, men vår service, kunskap och vårt stora sortiment är detsamma.

Chamonix grey - handvävd ullmatta

Slut i lager
Endast %1 kvar
SKU
105387

Finns även i följande varianter

  • Frakt från 95 kr
  • Öppet köp i 90 dagar
  • Fri returfrakt
  • Trygg e-handel
  • Verifierade kundomdömen och produktrecensioner

Produktinformation

Med den handvävda ullmattan Chamonix flörtar det enkla skandinaviska med det pompösa och eleganta. Med Chamonix ville vi ta fram en matta som utstrålar sober elegans samtidigt som den är tålig och slitstark. Därför har vi valt att tillverka den i ull, ett naturmaterial som är varmt, slitstarkt och ombonande. Mattan är enfärgad, men det kubistiska mönstret tillför såväl en komplexitet och ett djup i mattan. Kombinera Chamonix med dina favoritmöbler eller låt den ligga fritt i rummet. Oavsett vad du väljer, så kommer Chamonix till sin rätt. Här är Chamonix i en mörk och stämningsgivande färg.

Om Kilands Creation

Vi skapade Kilands Creation då vi såg att det saknades tidsenliga, prisvärda mattor med premiumkänsla på marknaden. Inom Kilands Creation designar och tillverkar vi mattor i samarbete med utvalda producenter och fabriker. Vi jobbar med naturmaterial så som ull, jute och bomull men även med noga utvalda syntetmaterial. VI lägger stor vikt på hållbarhet i produktionen - både för människa och miljö. Läs mer och se alla mattor från Kilands Creation här.

Kilands Creation

Care & Fair

Kilands mattor är anslutna till den internationella organisationen Care & Fair. Care & Fair arbetar för att främja människors arbetsvillkor, förhindra barnarbete samt värna om miljön i Indien och Pakistan, där många mattor tillverkas. Alla mattor i Kilands Creation i naturmaterialen ull, bomull och jute tillverkas i Indien.

Egenskaper

Artnr 105387
Typ Handvävd ullmatta
Material Ull
Tjocklek ca 14 mm
Tvättråd Fläckar avlägsnas med en ren ljus frottéhandduk, lite ljummet vatten och milt rengöringsmedel. För tvätt av hela mattan rekommenderas fackmässig plantvätt.
Varumärke Kilands Creation

Omdömen

Inspiration från @kilandsofficial

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel