Beni Ourain

Beni Ourain mattor

Letar du efter en vacker matta som har det där lilla extra? Då kan vi varmt rekommendera våra fina Beni Ourain mattor. Detta är marockanska mattor av högsta kvalitet. Mattorna är handknutna och lite äldre, något som gett mattorna en fantastisk karaktär och ett unikt utseende. Beni Ourain är otroligt populära mattor, något vi förstår. Här är kvaliteten på topp och du kan välja bland dekorativa mönster, färger och utseenden. Även för det moderna och stilrena hemmet passar en marockansk matta perfekt eftersom den skapar en snygg kontrast.

Bra material i Beni Ourain

När du köper en äkta Beni Ourain matta kan du lita på att mattan kommer förgylla ditt hem i många år framöver. Beni Ourain-mattorna är vackra och handknutna mattor av äkta ull, ett mycket smart material som både har antibakteriella och ventilerande egenskaper. Just Beni Ourain mattor tillverkas av en stam med samma namn. Beni Ourain stammen består egentligen av flera Berberstammar som många bor i Atlasbergen. Här får stammarna bra kvalitetsull från Atlasfåren som strövar här. Rolig och intressant kuriosa är att mattornas mönster ofta handlar om väverskans livserfarenhet, något som givetvis gör mattorna ännu mer unika.

Trendiga hantverk

En äkta Beni Ourain matta passar in i vilken inredning som helst. Placera gärna mattan där den syns ordentligt eftersom en Beni Ourain nästan kan liknas vid ett konstverk. Marockanska mattor har länge varit populära och trenden håller fortfarande i sig.

90 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri retur
Trygg e-handel